Neler Yeni

The Witcher 3 Bence Kötü Bir Oyun Neden Bu Kadar Övülüyor

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Hikayenin sunumu, karakter gelişimleri, skill sistemlerinin tutarlılığı, bir sürü build oluşturabilme, yağlar, iksirler kullanıp keseceğin yaratığa hazırlanma aşamaları, en basit yan görevde koskoca bir oyunun hikayesi olabilecek seviyede hikayelerle karşılaşmak vs. vs.
benim fikrim açık dünyası iyi değil ve kombatı iyi değil hikaye sunumuda hoşuma gitmedi

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Osman Buğra Dabanca
oyunun ana hikayesinin 5 de 1 ni oynamışım hala iyi değilse kalanınında iyi olcağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence grafikleri çamur gibi
Zaten grafikten bahsetmedim etmedim dünyada ki genel ortamdan bahsettim. Grafik motoru günümüz için biraz eski olabilir, haklısınız

babube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
tevfik yılmaz
mesela bence witcher ın iyi bir yanı yok açık dünyası bence çok boş ana hikaye desen sürekli bana şunu yap sana bu bilgiyi veririm şeklinde ilerliyor witcher sevenler oyunun hangi yönünü sevdiğini söyleyebilir mi ?

ben 8 saat falan zor dayandım oyuna
Witcher 3ü 4 kez bitirmiş kitaplarını okumaya başlamış ve diğer oyunlarını da oynamayı düşünen biri olarak cevaplıyorum sorunu bana kalırsa en iyi yani evreni ve karakterlerin hikayeleri hiçbir karakter boş olsun diye konmamış hepsinin bir önemi var yan görevleri en kaliteli oyun bana sorarsan ve evreninin o pis ve karanlık taradı da benim hoşuma giden yönü ayrıca geralr ve witcher olmak da benim hoşuma gidiyordu buna rağmen bir çok kusuru olduğunu da kabul etmek gerekir herkesin seveceği bir oyun değil ama bence bir efsanedir teşekkürler

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
150+ saatlik içeriği olan oyunun 8 saatte anlaşılamamasını sevdik hocam. Tek başına Blood & Wine DLC'si çıkan günümüz oyunlarına taş çıkartır.
Adamlar 60 dolara Miles Morales çıkarıyorlar ve tek özelliği yeni kostüm, Karlı New York ve Hikaye. Bir de 4 saat sürüyor.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Zevkler ve renkler karşılaştırılamaz, insanlar bunu anlayamıyor. Mesela bende hikaye ve açık dünya oyunlarını sevmem, Witcher 3 de dahil buna. Herkes sevdiğini oynasın, kimisi gelipte yok witcher galaksinin en iyi diğeri gelipte dünyanın en kötü oyunu falan demesin.

Fordon Greeman

80+ Bronze
benim fikrim açık dünyası iyi değil ve kombatı iyi değil hikaye sunumuda hoşuma gitmedi
Kombat'ı beğenmeyen çok var, ama ben oynadığımda hiç eksikliğini hissetmedim salına bakarsan. Yapabileceğim onca şey varken combat yeterli geldi bana. Açık dünyası benim çok hoşuma gitti şahsen. Anlatım tekniklerine zaten söz söylememe gerek yok,kendini dünyaca kanıtlamış oyun zaten ben ne desem gereksiz.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Zaten grafikten bahsetmedim etmedim dünyada ki genel ortamdan bahsettim. Grafik motoru günümüz için biraz eski olabilir, haklısınız
ben grafiklerinin beğenmediğim için atmosferide beğenemedim ondan öyle yazdım

NespaY

80+ Silver
mesela bence witcher ın iyi bir yanı yok açık dünyası bence çok boş ana hikaye desen sürekli bana şunu yap sana bu bilgiyi veririm şeklinde ilerliyor witcher sevenler oyunun hangi yönünü sevdiğini söyleyebilir mi ?

ben 8 saat falan zor dayandım oyuna
İnsanların hoşuna gitmeyen oyunu gömme çabaları neden acaba, kendilerini üstün varlık mı görüyorlar acaba ben sevmediysem kimse sevemez falan mı böyleyse yazık halinize.

Fordon Greeman

80+ Bronze
Benim kardeşim mesela sevmez karışık kuruşuk şeyleri, Witcher 3'ü hep görüyordu benden oynamak istiyordu ama sevemedi mesela, daha casual oyuncuysan hitap etmemesi normaldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22