Neler Yeni

The Witcher 3 Bence Kötü Bir Oyun Neden Bu Kadar Övülüyor

Fordon Greeman

80+ Bronze
benim için RDR 2 Açık dünyası > Witcher 3 kendi görüşüm lütfen linçlemeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman keşke cevabımı alıntılamak yerine normal cevap olarak yazsaydın
Niye linçlesinler ya, millet harbiden gerilmiş :D Canım kardeşim benim sevdiğin şey yüzünden kimse linçleyemez seni. Linçletme de zaten. RDR2 çok sonra geliştirilmiş çok daha gelişmiş bir oyun zaten. Açık dünyası kat kat iyi Witcher'dan. Kimisi Mafia3'ün açık dünyasını belki de RDR2'den bile daha çok seviyordur, bir şey diyemezsin zaten sevmek kişiye özgü bir şey. Kendisi için belki de en iyi oyun Mafia3 en kötüsü de RDR2'dir, ama bu RDR' ve Mafia3'ün konumunu değiştirmez xd Sevdiğiniz şeylerden linçlenicez diye korkmayın arkadaşlar lütfen

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
Niye linçlesinler ya, millet harbiden gerilmiş :D Canım kardeşim benim sevdiğin şey yüzünden kimse linçleyemez seni. Linçletme de zaten. RDR2 çok sonra geliştirilmiş çok daha gelişmiş bir oyun zaten. Açık dünyası kat kat iyi Witcher'dan. Kimisi Mafia3'ün açık dünyasını belki de RDR2'den bile daha çok seviyordur, bir şey diyemezsin zaten sevmek kişiye özgü bir şey. Kendisi için belki de en iyi oyun Mafia3 en kötüsü de RDR2'dir, ama bu RDR' ve Mafia3'ün konumunu değiştirmez xd Sevdiğiniz şeylerden linçlenicez diye korkmayın arkadaşlar lütfen
normalde ben de böyle yazmazdım ama genellikle bizim ülkede böyle şeyler yazınca linçleniyorsun

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Herkes aynı oyunu sevecek değil zaten. Türk oyuncuların yüksek kısmı zaten çatışma oyunu seviyor.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,044