The witcher 3 full sürümünü alamıyorum?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,405
1672690531365.png

bana the witcher 1-2-3 hediye olarak gelmişti
atan arkadaş düz the witcher 3 atmıştı, normalde mağaza da game of the year edition vardı herhalde onu almak için girdim complete edition olarak geçiyordu ekledim sepete ama alamıyorum.
DLC ler bambaşka hikaye kesin almalısın falan diyorlardı ama alamıyorum, ne yapmam gerek

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
bana the witcher 1-2-3 hediye olarak gelmişti
baktım düz the witcher 3 benimki, normalde mağaza da game of the year edition vardı herhalde onu almak için girdim complete edition olarak geçiyordu ekledim sepete ama alamıyorum.
DLC ler bambaşka hikaye kesin almalısın falan diyorlardı ama alamıyorum, ne yapmam gerek
Paketteki her şeye sahipsiniz diyor. Kütüphane sayfasında The Witcher 3'ün DLC'lerini kontrol et, belki gözünden kaçmıştır. Eğer DLC'ler yoksa o zaman bir bug olmuş ya da tek tek DLC satın alman gerekiyor olabilir.

Paketteki her şeye sahipsiniz diyor. Kütüphane sayfasında The Witcher 3'ün DLC'lerini kontrol et, belki gözünden kaçmıştır. Eğer DLC'ler yoksa o zaman bir bug olmuş ya da tek tek DLC satın alman gerekiyor olabilir.
hikayeyi etkileyen dlc ler hangileri?

kütüphanede oyuna sağ tıkla özelliklerde dlc bölümünde dlcler varsa sende zaten goty var

hikayeyi etkileyen dlc ler hangileri?
Blood & Wine ve Hearts of Stone.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama tavsiyem Expension Pass alman. Bahsettiğim iki DLC'yi de barındıran tek bir DLC ve tek tek almaktan daha ucuza geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,728
Üyeler
187,094
Son üye
hashirama
Geri