Sık sık indirime giriyor zaten. Senin yerinde olsam biraz beklerdim.The witcher 3 steam de 59 TL hala alınır mı? veya başka siteden mi alınır oynayanlar yazarsa sevinirim. ve paketler ne işe yarar?
Wild hunt indirimde 15 TL'ye düşüyor zaten 1 haftaya indirimler başlıyor alınır güzel oyunThe witcher 3 steam de 59 TL hala alınır mı? veya başka siteden mi alınır oynayanlar yazarsa sevinirim. ve paketler ne işe yarar?
alınır ama sabret surekli indirime giriyor indirime girdiğinde kaparsınThe witcher 3 steam de 59 TL hala alınır mı? veya başka siteden mi alınır oynayanlar yazarsa sevinirim. ve paketler ne işe yarar?
20TL falan olması lazım tam hatırlamıyorum. Sonbahar indirimlerinden almıştım.kaç TL ye aldın ve ne zaman indirime girer?
Tamam onun yerine uygun fiyatlı oyun öneriniz var mı? witcher ı beklerken oynamalıkWild hunt indirimde 15 TL'ye düşüyor zaten 1 haftaya indirimler başlıyor alınır güzel oyun
Speedrunners, ets2, cs, mound and blade warband, brawhalla, F1 serisi, luciusTamam onun yerine uygun fiyatlı oyun öneriniz var mı? witcher ı beklerken oynamalık