Neler Yeni

The Witcher 3 Next Gen Update

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
ilkay çam
Bende o konuyu merak ediyorum o kadar kanal video çekti ama bir tanesi gördüğüm kadarıyla benchmark tarzı bir içerik yapmadı hadi bunu geçtim oynayanlarda en az RTX 3080'ne sahipti. Acaba benim RTX 3060 ne yapacak PC'de RTX ve DLSS açık bir şekilde? İşte onun söylenmemesi gıcık etti beni hatta sanırım sistem gereksinimlerini de açıklamadılar en az Ray Tracing'li şöyle bir sistem çalıştırır gibisinden.
1660ti ile oynuyorum süper😁

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
  • Beğen

SadeceSeyf

80+ Gold
PC için 14 Aralık'a geldiğini biliyorum ama tam olarak saat kaçta gelecek? Hâli hazırda oynadığım saveden devam edersem sıkıntı olur mu?
3 saat kadlıgggg

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
bi 20 saat harcamışım belki 1 saat daha harcarım sarmıyor bu oyun nedense

• Beğen

memo6155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
mehmet soytürk
Ben de geforce now kullanıyorum cyberpunk gibi olmasa iyi olur ama bu sefer en azından tecrübeliler ve hızlıca çıkarmaları için bir sebep de yok
Sanmıyorum oturmuş bir oyuna sadece ufak dokunuşlar yaptılar öyle optimizasyon sorunları olmaz herhalde

• Beğen

oEnesQlf

80+ Silver
son 2 buçuk saat kaldı.

• Beğen

SadeceSeyf

80+ Gold
Gelmiş sanırım

• Beğen

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Gece 3'te olmalı Türkiye için. Ayrıca save'den devam edebilirsiniz bir problem olacağını sanmıyorum.
Denediniz mi hocam? Ben denedim. Pek memnun kalmadım. Çökme, donma gibi bir sorun yaşamasam da "Next Gen" ismine layık bir güncelleme değil. Sizi aktif şekilde takip ediyorum YouTube'den. Mod konusunda faydalandım bayağı. Sizin gibi son derece ağır modlanmış oynuyorum oyunu. Bizim yaptığımız şekil Next Gen'den çok daha iyi bana kalırsa. Ben piyasadaki 100+ modu birleştirir, UI'ye de Vladimir gibi bir yenilik getirirler, on numara bir şey koyarlar diye düşünmüştüm. HDRP gibi 5-10 temel mod birleştirilmiş sadece. İki üç yeni görev eklenip kamera sağ omza alınmış. Tek olayı RTX, DLSS, FSR gelmesi. Onlar da düzgün çalışmıyor zaten. Ayrıca önceden pre-rendered olan yerleri (bkz: oyunun başlangıcında Kaer Morhen'e Wild Hunt'un gelmesi) normal hale çevirmişler. Tek onu beğendim diyebilirim. Zaten bunu yapan mod var fakat bu kadar profesyonel çalışmıyor. Her neyse, scripti olan modların hiçbiri çalışmadığı için 1.32'ye geri döndüm.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Adem Akbulut
Denediniz mi hocam? Ben denedim. Pek memnun kalmadım. Çökme, donma gibi bir sorun yaşamasam da "Next Gen" ismine layık bir güncelleme değil. Sizi aktif şekilde takip ediyorum YouTube'den. Mod konusunda faydalandım bayağı sizden. Sizin gibi son derece ağır modlanmış oynuyorum oyunu. Bizim yaptığımız şekil Next Gen'den çok daha iyi bana kalırsa. Ben piyasadaki 100+ modu birleştirir, UI'ye de Vladimir gibi bir yenilik getirirler, on numara bir şey koyarlar diye düşünmüştüm. HDRP gibi 5-10 temel mod birleştirilmiş sadece. İki üç yeni görev eklenip kamera sağ omza alınmış. Tek olayı RTX, DLSS, FSR gelmesi. Onlar da düzgün çalışmıyor zaten. Ayrıca önceden pre-rendered olan yerleri (bkz: oyunun başlangıcında kaer morhen'e Wild Hunt'un gelmesi) normal hale çevirmişler. Tek onu beğendim diyebilirim. Zaten bunu yapan mod var fakat bu kadar profesyonel çalışmıyor. Her neyse, scripti olan modların hiçbiri çalışmadığı için 1.32'ye geri döndüm.
Denedim hocam ve bende hiç beğenmedim güncellemeyi dediğiniz gibi olan modları bozması, performans sorunlarının olması cidden hayal kırıklığına uğrattı şahsen beni ayrıca lighting modları çalışacak dendi CDPR tarafından ama çalışmıyordu ben denediğimde loading kısmında crash veriyor oyun lighting modu kullandığımda... RTX ve DLSS'ten daha iyidi zaten bizim modlu oyun keşke dedim update'i yayınlayana kadar modding kısmında ki kısıtlamalar kalksaydı(mod limit gibi) benim ve birçok kullanıcının eminim daha çok hoşuna giderdi neyse yine sizinde yaptığınız gibi en azından 1.32 sürüme dönmeyi tamamen kaldırmamışlar dedim isteyen en azından bu sürüme döner, istemeyen son sürümde kalır. Ek olarak şunu da belirteyim oyuna gelen DX12 desteği aslında DX11'in modlanmış hali yani gerçek DX12 değil bu yüzden RTX ve DLSS tam performanslı çalışmıyor djye diye bir duyum aldım umarım doğru değildir...

Top Bottom