The Witcher 3 öncesi 1 ve 2 bitirilmeli mi?

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
750
The Witcher 3 oynamadan önce 1 ve 2. oyunları bitirilmeli mi?
Hiç fikrim yok çünkü hikayesi hakkında

1 ve 2 oynanmalı. Kesinlikle.
Witcher 3 gayet sevilen bi oyun her kişi seviyor aşağı yukarı. Sende seveceksindir. Bu yüzden önerim 1 ve 2 bitirmen çünkü olaylar bağlantılı, hikayeler bağlantılı hepsi birbiriyle.
Bir çok geçmiş olayın geçiyor anlamayabilirsin. Karakterlerle nerede tanışmıssın, Geralt geçmişi 1'de ayrıntılı bir şekilde öğreneceksin.
Edit: Save dosyalarını alarak git aktarırsın.

1 ilkel gelebilir. 2'nin hikayesi 3'ün hikayesinden daha iyiydi.

2 yi kesinlikle oyna 1 i deneme bence aşırı kanser bir oyun 1 in internetten hikayesini izle 2 de başla

Valla 3 ü oynadıktan sonra 1 2 yi de bitireyim dedim. 1 e taş çatlasın 15dk dayanabildim. 2 ye karşıda umudum yok.

Dostum ben de hikaye bütünlüğü olsun diye 1den başlayayım dedim ama vazgeçtim. İlk sebebi türkçe olmaması. İkinci sebebi grafikler çok eski ve kötü, mekaniksel sıkıntılarda varmış galiba. Sırf hikaye için oynayacaktım ama bu sebeplerden dolayı hikayeyi internetten izleyip 2. oyundan başlama kararı aldım.
Edit: 2. ve 3. oyun türkçe ama 1. oyun değil sebebini bilmiyorum.

Dostum ben de hikaye bütünlüğü olsun diye 1den başlayayım dedim ama vazgeçtim. İlk sebebi türkçe olmaması. İkinci sebebi grafikler çok eski ve kötü, mekaniksel sıkıntılarda varmış galiba. Sırf hikaye için oynayacaktım ama bu sebeplerden dolayı hikayeyi internetten izleyip 2. oyundan başlama kararı aldım.
Edit: 2. ve 3. oyun türkçe ama 1. oyun değil sebebini bilmiyorum.
reis benim pc 3 kaldırmıyo diye 1 ile 2 yi aldım 1 mekaniklerini anlamadım video izledim sonra anladım o kadar sorunlu

Ben direk 3 oynadım hala da oynuyorum kişileri olayları özellikleri yetenekleri veisare bilmiyorum yani detaylı şekilde oyun öğretmiyor sanırım 1-2 oynamadığım için 30 saat olmuştur geçen bir görevde gece yarısı karakterle buluş dedi 30 dakka bekledim gece yarısı olmasını halbiku meditasyon denen bir şey varmış.
Denemiş biri olarak en azından 2yi oyna bence ben tekrar 2 oynadıktan sonra 3 oynayacağım.

Bence the witcher 2 kesinlikle oyna indirimde 4 TL falan düşüyordu hikayesi çok iyi grafikleri'de iyi ama oynanış anlamında biraz ham kalmış ama ama pekte sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum ( not : oyunda xp kullanmayı unutma sana çok zorluk çıkartabilir )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,621
Üyeler
186,354
Son üye
rvmazankeles
Geri