2 yi oynayabilirsin.The Witcher 3 oynamadan önce 1 ve 2. oyunları bitirilmeli mi?
Hiç fikrim yok çünkü hikayesi hakkında
2 yi kesinlikle oyna 1 i deneme bence aşırı kanser bir oyun 1 in internetten hikayesini izle 2 de başlaThe Witcher 3 oynamadan önce 1 ve 2. oyunları bitirilmeli mi?
Hiç fikrim yok çünkü hikayesi hakkında
Dostum ben de hikaye bütünlüğü olsun diye 1den başlayayım dedim ama vazgeçtim. İlk sebebi türkçe olmaması. İkinci sebebi grafikler çok eski ve kötü, mekaniksel sıkıntılarda varmış galiba. Sırf hikaye için oynayacaktım ama bu sebeplerden dolayı hikayeyi internetten izleyip 2. oyundan başlama kararı aldım.The Witcher 3 oynamadan önce 1 ve 2. oyunları bitirilmeli mi?
Hiç fikrim yok çünkü hikayesi hakkında
reis benim pc 3 kaldırmıyo diye 1 ile 2 yi aldım 1 mekaniklerini anlamadım video izledim sonra anladım o kadar sorunluDostum ben de hikaye bütünlüğü olsun diye 1den başlayayım dedim ama vazgeçtim. İlk sebebi türkçe olmaması. İkinci sebebi grafikler çok eski ve kötü, mekaniksel sıkıntılarda varmış galiba. Sırf hikaye için oynayacaktım ama bu sebeplerden dolayı hikayeyi internetten izleyip 2. oyundan başlama kararı aldım.
Edit: 2. ve 3. oyun türkçe ama 1. oyun değil sebebini bilmiyorum.
1. nin vardı, 2 ay öncesine kadar kaldırılmış.1. oyun değil sebebini bilmiyorum.
Ben direk 3 oynadım hala da oynuyorum kişileri olayları özellikleri yetenekleri veisare bilmiyorum yani detaylı şekilde oyun öğretmiyor sanırım 1-2 oynamadığım için 30 saat olmuştur geçen bir görevde gece yarısı karakterle buluş dedi 30 dakka bekledim gece yarısı olmasını halbiku meditasyon denen bir şey varmış.The Witcher 3 oynamadan önce 1 ve 2. oyunları bitirilmeli mi?
Hiç fikrim yok çünkü hikayesi hakkında
The Witcher 3 oynamadan önce 1 ve 2. oyunları bitirilmeli mi?
Hiç fikrim yok çünkü hikayesi hakkında