Neler Yeni

The Witcher 3 oynamalımıyım?

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Buğra
Oyunu 3 saat oynamışım Ciriyi takip ediyorum yani bulmaya çalışıyorum. Ve açıkcası beni pek sarmadı devamı güzelmi oyunun yani oyunun içine giremedim daha doğrusu hikayeyi biraz merak ediyorum. Sizce devam etmelimiyim?

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kerim deveci
Oyunu 3 saat oynamışım Ciriyi takip ediyorum yani bulmaya çalışıyorum. Ve açıkcası beni pek sarmadı devamı güzelmi oyunun yani oyunun içine giremedim daha doğrusu hikayeyi biraz merak ediyorum. Sizce devam etmelimiyim?
Yani oynanışı sevmediysen boşver oynama kitap serisini oku geç
Hikaye yavaş akıyor bence

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beni de sarmadı. Bıraktım.

draqla

80+ Bronze
Gameplay olarak eski kaldı ve aşırı keyifsiz. Hikayesi içine çekiyorsa oyna yoksa sal.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
mecit burak kılıç
Benide pek sarmamıştı oyun hikaye için kitabı okunabilir

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani oynanışı sevmediysen boşver oynama kitap serisini oku geç
Hikaye yavaş akıyor bence
Oynanışı beğendim oyun beni içine çekemedi yedekte cyberpunk 2077 var ona başlayabilirim witcher silip witcher 3 ü uzun uzun oynamam gerekiyor ama ben bi oyunu max 4 saat oynayıp bırakırım witcher dada oyle oldu. witcher ı okullar kapandıgı zaman temiz kafayla bitirebilirim. Cynerpunk oynayacagım buyuk ihtimalle. ama cyberpunkla witcher yapımcısı aynı oldugu için şüpheliyim. (yazım yanlışı varsa kusura bakmayın klavye çok kötü.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gameplay olarak eski kaldı ve aşırı keyifsiz. Hikayesi içine çekiyorsa oyna yoksa sal.
Benide pek sarmamıştı oyun hikaye için kitabı okunabilir
Beni de sarmadı. Bıraktım.
Oynanışı beğendim oyun beni içine çekemedi yedekte cyberpunk 2077 var ona başlayabilirim witcher silip witcher 3 ü uzun uzun oynamam gerekiyor ama ben bi oyunu max 4 saat oynayıp bırakırım 2 saate geri oynama başlarım witcher dada oyle oldu. witcher ı okullar kapandıgı zaman temiz kafayla bitirebilirim. Cynerpunk oynayacagım buyuk ihtimalle. ama cyberpunkla witcher yapımcısı aynı oldugu için şüpheliyim. (yazım yanlışı varsa kusura bakmayın klavye çok kötü.)

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Burak
Hocam witcher 3 çok bilgi isteyen bir oyun. İlk başlarda kötü geliyor fakat bosslar geldikçe iyileşiyor oyun.

kiche71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Abdullah
evet oynamalısın. hem de ne pahasına olursa olsun. o bir şaheser
Oyunu 3 saat oynamışım Ciriyi takip ediyorum yani bulmaya çalışıyorum. Ve açıkcası beni pek sarmadı devamı güzelmi oyunun yani oyunun içine giremedim daha doğrusu hikayeyi biraz merak ediyorum. Sizce devam etmelimiyim

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Samet
Ölüp ölüp duruyosan kedi okullarının malzemelerini bul hikayede çok sarar.. Bence cyberpunk iyi bir oyun değil sistem test etmekden öteye gitmez gibi

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Buğra

Thadox

80+ Bronze
Bu oyundan zevk almak için hikayeyi bilmen lazım. 3 saat oynadım sıfır bilgi ile ve çok zevk aldım. Sonra durdum ve dedim ki bu şaheseri cahil cahil bitiremem. Açtım kitap özetlerini okudum wild hunta kadar olan kısmın. İlk iki oyunun özetlerini izledim bide netflix Witcher dizisini bitirdim. Hikaye olarak dört dörtlük olmasa da olaya hakimim. Vizelerden vakit bulduğumda 3 saatlik ilerlememi silip en baştan başlayacağım. Böyle oyunların hakkını vermek lazım.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Buğra
Bu oyundan zevk almak için hikayeyi bilmen lazım. 3 saat oynadım sıfır bilgi ile ve çok zevk aldım. Sonra durdum ve dedim ki bu şaheseri cahil cahil bitiremem. Açtım kitap özetlerini okudum wild hunta kadar olan kısmın. İlk iki oyunun özetlerini izledim bide netflix Witcher dizisini bitirdim. Hikaye olarak dört dörtlük olmasa da olaya hakimim. Vizelerden vakit bulduğumda 3 saatlik ilerlememi silip en baştan başlayacağım. Böyle oyunların hakkını vermek lazım.
Dizi izlemeyi severim. Ama kitap okuyamam. Diziyi kaçıncı bölüme kadar izlemeliyim ilk 2 sezona hakim olmak için? 3. sezonun hikayesini kendim öğrenmek istiyorum. Ve bir sorum olacak cyberpunk iade etmelimiyim sizce? Bazıları çok iyi diyor bazıları kötü bende oyun hakkında pek bir şey bilmiyorum.

Thadox

80+ Bronze
Dizi izlemeyi severim. Ama kitap okuyamam. Diziyi kaçıncı bölüme kadar izlemeliyim ilk 2 sezona hakim olmak için? 3. sezonun hikayesini kendim öğrenmek istiyorum. Ve bir sorum olacak cyberpunk iade etmelimiyim sizce? Bazıları çok iyi diyor bazıları kötü bende oyun hakkında pek bir şey bilmiyorum.
Wild hunt oyunu için ilk üç sezonu izle. Zaten dizi kitaplar ile üç aşağı beş yukarı uyumlu diyebilirim. (Çok fazla kitap olduğu için özetlerini okudum o yüzden dizi ne kadar kitaba bağlı emin değilim fakat beni çoğu anlamda tatmin etti). Bide özet okumak istemiyorum dersen bi youtube kanalı önerebilirim ismi İnan Köse. Cyberpunk 2077 içinse oyunu oynamadığım için bilgim yok. Fakat almak istediğim oyunlar arasında

Top Bottom