Neler Yeni

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition 2021’in İkinci Yarısında Çıkacak

1617129989715.png

Yeni nesle ücretsiz olarak yükseltilebilirken, bağımsız olarak da satın alınabilecek.

CD Projekt RED, The Witcher 3’ün “yeni nesil versiyonu” The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition’ın 2021’in ikinci yarısında piyasaya çıkacağını duyurdu.

Güncelleme, PlayStation 5, Xbox Serisi ve PC için bağımsız olarak satılmasının yanı sıra PlayStation 4, Xbox One veya PC için oyuna zaten sahip olan oyuncular için ücretsiz bir güncelleme olarak da sunulacak.

Bu yeni nesil sürümünde, hem temel oyunda hem DLC’lerde hem de tüm ekstra içeriklerde Ray Tracing (ışın izleme) ve daha hızlı yükleme süreleri dahil olmak üzere bir dizi görsel ve teknik iyileştirme yer alacak

Ekler

• 1617130037369.png
    1617130037369.png
    689 KB · Hit: 60

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Eline sağlık seni lambert selamlıyor.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
Güzel oyunu CP77 gibi batırmayın da gerisi önemli değil.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Alıntıyı görüntüle
Yeni nesle ücretsiz olarak yükseltilebilirken, bağımsız olarak da satın alınabilecek.

CD Projekt RED, The Witcher 3’ün “yeni nesil versiyonu” The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition’ın 2021’in ikinci yarısında piyasaya çıkacağını duyurdu.

Güncelleme, PlayStation 5, Xbox Serisi ve PC için bağımsız olarak satılmasının yanı sıra PlayStation 4, Xbox One veya PC için oyuna zaten sahip olan oyuncular için ücretsiz bir güncelleme olarak da sunulacak.

Bu yeni nesil sürümünde, hem temel oyunda hem DLC’lerde hem de tüm ekstra içeriklerde Ray Tracing (ışın izleme) ve daha hızlı yükleme süreleri dahil olmak üzere bir dizi görsel ve teknik iyileştirme yer alacak
oyun serisine 1 den başladım 1 aya 1 ve 2 yi bitiririm şimdi 3 e başlasam mı 2. yarıyımı beklesem aklımda deli sorular

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Alıntıyı görüntüle

Babana gel güzellik...

İsmail_68

80+ Bronze
Rtx mii
😋
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu haftasonu 2-3. oyunları alıp ramazanda da 1. oyunun hikayesini öğrendikten sonra 2 ve 3'ü oynamayı düşünüyorum.
Hikayeyi tam olarak anlayabilir miyim sizce bu şekilde?

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu haftasonu 2-3. oyunları alıp ramazanda da 1. oyunun hikayesini öğrendikten sonra oynamayı düşünüyorum.
Hikayeyi tam olarak anlayabilir miyim sizce bu şekilde?
Biri oynayamadığım için bir şey diyemeyeceğim ama anlayacağını umuyorum. İlk oyun aşırı hantal.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Biri oynayamadığım için bir şey diyemeyeceğim ama anlayacağını umuyorum. İlk oyun aşırı hantal.
oynuyorum şuanda oyun başlarda feci sıkıcı ilk bölüm fakat 2. bölüme geçtikten sonra yeni yeteneklerle çok güzel bir hale geliyor

Top Bottom