The Witcher Evreni Hakkında

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,084
Witcher 3'ü zamanında yarısına kadar oynadım, The Witcher sezon 1'i izlemiştim. Fakat hatırlayamıyorum tam olayları. Sıfırdan başlamak istiyorum, şimdi Witcher'ın dizisi, kitapları ve oyunları var. Kronolojik olarak hangi yolu izlemem gerekiyor? Yalnızca bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Witcher 3'ü zamanında yarısına kadar oynadım, The Witcher sezon 1'i izlemiştim. Fakat hatırlayamıyorum tam olayları. Sıfırdan başlamak istiyorum, şimdi Witcher'ın filmi, kitapları ve oyunları var. Kronolojik olarak hangi yolu izlemem gerekiyor? Yalnızca bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Kitaptan başlaman daha iyi olur.

ben 1 ve 2. oyunun hikayesini dinleyip 3 den başlamıştım. diziyi izleyesim gelmedi, sebebi supermen karakteri canlandiran adamin witcher olmasiydi.

ben 1 ve 2. oyunun hikayesini dinleyip 3 den başlamıştım. diziyi izleyesim gelmedi, sebebi supermen karakteri canlandiran adamin witcher olmasiydi.
Sen söyleyince yeni farkettim ya keşke söylemeseydin şimdi garip olacak izlerken.

Kitapları kronolojik sıraya göre okuduktan sonra oyunlarına mı geçmeliyim yoksa diziyemi?
Evet kitaplardan sonra oyunlara geçebilirsin. Dizide Henry i izlerken aklıma hiç superman gelmedi. Yapılan makyaj ve kostümler ile tam olarak Geralt olmuş.

Kitaplar sonradan da oyunları oynayabilirsin. Dizi de bir kaç eklemeler de yapılmış, tam kitaptan alınma olaylar yok ve dizide olaylar silsilesi bir tık karışık bir yöntem ile sunulmuş 1. sezon da.

punisher de ki.adam.olsaydi keşke

Kitabı okuyup oyunu oynarsan dizinin yüzüne tükürürsün. Bence izlemeye değer bir dizi değil, belki ilk sezon izlenir.

Kitaplarına göz atmıştım ama hiç girişmedim. Dizisi boş zaten alakasız görüyorum.

İlk oyun çok eski diye para verip oynamadım hızlıca hikayesini okudum. 2 ve 3. oyunları oynadım 2. oyun uygun fiyatta akar hala oynanır keyifli.

Witcher 3'ü zamanında yarısına kadar oynadım, The Witcher sezon 1'i izlemiştim. Fakat hatırlayamıyorum tam olayları. Sıfırdan başlamak istiyorum, şimdi Witcher'ın dizisi, kitapları ve oyunları var. Kronolojik olarak hangi yolu izlemem gerekiyor? Yalnızca bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Witcher oyunları Kitap sonrasını ele alıyor diye biliyorum Cyberpunkta olduğu gibi

İstediğini yap öyle birini yapmadın diye keyfin bozulucak şekilde bağlantılı vs değil
Dizi izlemeyi denedim keyif almadım
1 2 3 oyunlarını oynadım 2den başla 1i sevmeyebilirsin
Ben en son Kitapları okudum

Witcher oyun serisi kitapların devamını anlatıyor diye biliyorum hem kitap hem oyun harika ama diziyi ben pek beğenemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,687
Üyeler
186,773
Son üye
Jeffry
Geri