Muhammed100192
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 489
Sorry görmedimHort hort hort niye hortlattın güzel kardeşim adama yazık değilmi hort hort hort
Sorry görmedimHort hort hort niye hortlattın güzel kardeşim adama yazık değilmi hort hort hort
kanka kb dlc ne demek ben aldım da The Witcher 3: Wild HuntBen yan görevlerden tut dlc'lere kadar yapmadığım şey kalmadı. Şimdi tekrar dlc'lere başladım. Açık dünya olduğu için yapacak şey çok. Bir de ben ana karakter son seviye olsun diye çok fazla yaratık kestim. Bundan dolayı o kadar saat oynadım. Asla hile falan yapmadım seviye ve para kasmak için.
Ek paket demek.kanka kb dlc ne demek ben aldım da The Witcher 3: Wild Hunt
alınır altyazı olarak var mükemmel oyunhttps://store.steampowered.com/app/292030/The_Witcher_3_Wild_Hunt/ Arkadaşlar çok fazla hikayeli oyun sevmiyorum. Sizce bunu sevebilir miyim Türkçe desteği falan var mı?
The Witcher® 3: Wild Hunt
kızgın atmadığın için teşekürler bende onlar otomatik geldi böyle olması gerekiyor demiEk paket demek.
333 yı ikiyle çarpınca 666 oluyor yani şeytanın sayısı bu demektirki satanistsin
Niye kızgın atayım kardeşim. Otomatik gelmesi gerekiyor evet. Onlar oyunun süresini uzatan yan paketler. Oyun çıktıktan daha sonra çıkar genellikle.kızgın atmadığın için teşekürler bende onlar otomatik geldi böyle olması gerekiyor demi