Ronnie
80+
- Reaksiyon skoru
- 437
Bizim şu 8gb ramler nerden indiriliyo link atar mısınWindows üzerinde yüksek derecede bilgim var.
Bizim şu 8gb ramler nerden indiriliyo link atar mısınWindows üzerinde yüksek derecede bilgim var.
DownloadMoreRAM.com - CloudRAM 2.0Bizim şu 8gb ramler nerden indiriliyo link atar mısın
Sağ altta eset_22 oturum açtı diyo o neDownloadMoreRAM.com - CloudRAM 2.0
Buyur abi sar ordan kendine 32GB (!)
O normaldir, kameranı izleyip gidecek sıkıntı yapma, şunun gibi miydi ?Sağ altta eset_22 oturum açtı diyo o ne
Evet n-nerden bildin? heçkır mısınO normaldir, kameranı izleyip gidecek sıkıntı yapma, şunun gibi miydi ?
Alıntıyı görüntüle
Aynen gece pilgisayarını heckleyecem xdEvet n-nerden bildin? heçkır mısın
Prizden çekersem bi şey yapamazsın kiAynen gece pilgisayarını heckleyecem xd![]()
Hazırsanız, karanlık sırlarıma (!) geçiyoruz
TheMarqE Kimdir?
İsmim: Efe YILDIZ
Sanal Alemde Hangi İsimleri Kullanıyorsun: TheMarqE, sanal imzam olur kendisi
14 Yaşındayım
Kilo 65 Boy 1.72 ortalama
Hobilerim: Programlama, YT üzerinde takılma, Valorant oynama, Hile Yazma (Linçlemeyin yahu, sadece deneme için yazıyorum)
Technopat Sosyal üzerinde de hesaba sahibim, adım aynı.
Hayatımda başardığım ilk şey arkadaşımla ETS' oynamak için ETS2'yi cracklemek olmuştu.
Bilgisayarlarla babam sayesinde tanıştım.
Windows üzerinde yüksek derecede bilgim var.
Ve Bill Gateshayranıyım.
Merak ettiklerinizi altta sorabilirsiniz.
Evinin adresini buldum evine girip fiziksel heck yapacamPrizden çekersem bi şey yapamazsın ki
Var ama eski hesabımı kaybettim, yenisi bu:Github profiliniz var ise atabilir misiniz?
Silah çeksem napabilirsin ki he? napabilirsinEvinin adresini buldum evine girip fiziksel heck yapacam![]()
![]()
![]()
![]()
Pıçak çekerim xdSilah çeksem napabilirsin ki he? napabilirsin
OOooo delii silaha bıçak çekiyo kaçPıçak çekerim xd