Sıvı soğutmadan şöyle bir ses geliyor. İade mi edeyim yoksa bir çözümü var mı ?
Driva Kapalí
Bilemedim ne olduğunu ilk açtığın zaman sadece oluyorsa sıkıntı yoktur bence.Sıvı soğutmadan şöyle bir ses geliyor. İade mi edeyim yoksa bir çözümü var mı ?
İyide bu sürtme sesi felan değil tıkırtı vidaları tam sık bir şey birşeye titredikçe değiyorBilemedim ne olduğunu ilk açtığın zaman sadece oluyorsa sıkıntı yoktur bence.
Sıvı soğutmadan şöyle bir ses geliyor. İade mi edeyim yoksa bir çözümü var mı ?
hocam umarım vida tıkırtısı falandır bende siyah olanını almıştım bugün kargodaİyide bu sürtme sesi felan değil tıkırtı vidaları tam sık bir şey birşeye titredikçe değiyor
Yok ya bu tıkırtı titresimden belli muhtemelen hiç bir sorun yok belli rpm de yapıyordur sonra kesiliyordur iyice bakıp kurcalanir yeri bulunurhocam umarım vida tıkırtısı falandır bende siyah olanını almıştım bugün kargodabugüne kadar şikayet görmemiştim tam alcağım zaman konusu açılmış
iyi bari içime su serptin hocamYok ya bu tıkırtı titresimden belli muhtemelen hiç bir sorun yok belli rpm de yapıyordur sonra kesiliyordur iyice bakıp kurcalanir yeri bulunur
Yok ya bu tıkırtı titresimden belli muhtemelen hiç bir sorun yok belli rpm de yapıyordur sonra kesiliyordur iyice bakıp kurcalanir yeri bulunur
hocam umarım vida tıkırtısı falandır bende siyah olanını almıştım bugün kargodabugüne kadar şikayet görmemiştim tam alcağım zaman konusu açılmış
Kasana temas ediyorda olabilir benim fikrim tekrar sök tak vidaları daha iyi sık düzelirGece sistemi topladım güç düğmesine bastım her şey güzelken bu ses çıktı. Dediğin gibi rpm ayarsız ilk açılışta fulleyince 4 saniye ötüyor sonra susuyor 1000 rpm de ses yok. Radyatöre bağlıydı fanlar hiç sökmedim. Ne önerirsiniz çözüm için
o nasıl maxipuanmış hocamİnşallah akşam radyatörden çıkarıcam fanları umarım sorun yoktur. Ben bu soğutuyucu 260 tl ye aldım şaka gibi gelebilir ama maxipuan kullanarak bu fiyata geldi. İade etmek istemiyorum hahah
Oda 260 a geldi maxi puani boldu kartında bende 4.7 ye aldımo nasıl maxipuanmış hocambenimkide dağıtıma çıkmış bugün ya da yarın montajlarım bende
Korkma korkma sorunsuz soğutma