Evet tahmin ettiğim gibi. Alabilirsiniz hocam ancak öndeki fanı arkaya egzoz fanına yakın olan kısma takacaksınız.H510m-e anakart, xpg gammix d30 8x2 ram var.
Pchocasının çıkardığı 3050 sistemdi
Benim kasa bitfenix no mesh se snakart h610m r benim kasama direk sığarmı yoksa benimde fanların yerini değiştirmem mi lazımEvet tahmin ettiğim gibi. Alabilirsiniz hocam ancak öndeki fanı arkaya egzoz fanına yakın olan kısma takacaksınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasaya ancak öyle sığar, öbür türlü kapatamazsınız.
Bence degerfrost ile 4-5 derece fark var 700tlye değer farka
Ram modelin nedir?Benim kasa bitfenix no mesh se snakart h610m r benim kasama direk sığarmı yoksa benimde fanların yerini değiştirmem mi lazım
Cevaplar için teşekkür ediyorumEvet tahmin ettiğim gibi. Alabilirsiniz hocam ancak öndeki fanı arkaya egzoz fanına yakın olan kısma takacaksınız.
Kasaya ancak öyle sığar, öbür türlü kapatamazsınız.
https://www.itopya.com/goodram-8gb-irdm-x-3200mhz-cl16-ddr4-kirmizi-single-kit-ram_u17113Ram modelin nedir?
Kasa 160 ram de yüksek profilse sende aynı şeyi yapman gerek.
Hocam ölçülerini bulamadım yüksek profil gibi durmuyor. Almak isterseniz alın soğutucuyu, olmadı arkaya takarsınız fanı.
Alın köşeye atın dursun
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
UYGUN DEĞİLDİRRampage REACTION 600W 80+ BRONZE Temperli Camlı 4*Rainbow Fanlı Gaming Oyuncu Kasası Benim kasa bu uygunmudur bu fana
Teşekkürler peki nasıl bir fan almalıyımUYGUN DEĞİLDİR