Ben 5600 için aldım yani her türlü bir kule tipi alıcaktım zaten almışken iyisini alıyım demiştimryzen 5 5600 için çok mu gelir ?
H.oBen 5600 için aldım yani her türlü bir kule tipi alıcaktım zaten almışken iyisini alıyım demiştim
sığıyor hocam kontrol ettimvento vg15fe kasa ryzen 5600 cpu asus b450m-dragon xpg d30 2x8gb sistemime aldım. umarım uyumlu olur.
SjsjjsjsARGB lisi çok hoşuma gidiyor ama 240mm ARGB sıvı soğutma var sjsjsjs
Ürün yorumunda 7900X ile kullananı gördüm yani o işlemciyi de soğutur diye düşünüyorumSuan mugen 5 ile ryzen 5 5600 kullanıyorum fakat yakın zamanda 5800x3d geçmeyi düşünüyorum. Mugen 5i satıp bunu mu alsam acaba bilemedim.
Yok mugen 5 de soğutur zaten 5800x3dyi ama daha soğuk olsun mu diye düşünüyorumÜrün yorumunda 7900X ile kullananı gördüm yani o işlemciyi de soğutur diye düşünüyorum
Bütçe varsa alın hocam bence elinizdekini de değerlendirirsiniz, RGB olmayanı 1300 TL RGB lisi 1500TL ben olsam RGB lisini alır geçerdim hem güzel soğutma hem ışıl ışıl )) Aradaki 200TL fark bişi değil ARGB için.Yok mugen 5 de soğutur zaten 5800x3dyi ama daha soğuk olsun mu diye düşünüyorum
Rgb sevmiyorum fanları rgbsini felan ds kapalı kullanıyorum ondan gereksiz olur + anakartimda argb portu yokBütçe varsa alın hocam bence elinizdekini de değerlendirirsiniz, RGB olmayanı 1300 TL RGB lisi 1500TL ben olsam RGB lisini alır geçerdim hem güzel soğutma hem ışıl ışıl )) Aradaki 200TL fark bişi değil ARGB için.