Erdem Arslan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,321
- İsim
- Erdem Arslan
- İlgilendiği Kategoriler
- Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Dostum bunu aynı sistemde ölçmeden söylemek çok zor. Noctua nh-d15s d15'in tek fan versiyonu. Aralarında 0-5 derece fark olur. Çok olmaz ama tek fan bir tık geride olur. Techpowerup verilerine göre ak620 nh-d15'le aynı diyebiliriz. Sadece ak620'nin devri yüksek olduğu için tam yükte bir tık daha sesli ama noise normalized teslerde soğutma anlamında pek bir fark yok. Thermalright pearless assasin 120 se bu 2'sinin bir tık gerisinde. Peerless assasin 120 ise Gamers Nexus verilerine göre hepsinin önünde. Düz 120'nin heatsinki 2-3cm daha uzundu sanırım ondan ufak bir fark oluyor. Bir de Thermalright phantom spirit modeli var. 7 heatpipe'a sahip ve kullandığı fan tlc12b peerless assasin'den iyi olması lazım. Aynı zamanda ram clearance'ı da daha fazla. Bu 5'i arasından en iyisi muhtmelen phantom spirit.Çok merak ediyorum bilen varsa,noctua nh ds15s den iyi mi? bu RGB olan modeli
Ufak açıklama yaptım popüler soğutucular arasında. Hem senin sorun için hem de birinin kafasına takılırsa forumda görür. Bunların arasındaki fark çok ufak. Hangisi ucuzsa gidin onu alın. Bütün işlemcilerin de işini görür.