H.o varsa resim atabilirmisin sana zahmet
Fazlasıyla değer piyasa daha iyisi yok. Bir de kelepir.dostlar selamlar, indirim hala devam ediyormuş. r5 5600 stock fandan buna geçmeyi düşünüyorum. gerçekten almaya değer mi bu ürünü ?
Hala almadın mı? Yapma yanarsın. Çek direkt.dostlar selamlar, indirim hala devam ediyormuş. r5 5600 stock fandan buna geçmeyi düşünüyorum. gerçekten almaya değer mi bu ürünü ?
Arkadaşlar fan geldi yalnız fanı öne takarsam ramlere değiyor. Orta ve arkaya takarsam performans kaybı yaşar mıyım? Bi de arkaya fan takarsam arada 1 cm kalıyor. Egzoz fana etki eder mi? Ramlerin üstünden takarsam kapak kapanmıyor. @Erdem Arslan @kivanctasbende argb fanlı hali var 13400fle aida64 testinde tam yükte 46 derece gördü , macunu da fazlasıyla kaliteli , zaten tüple geliyor 3 4 kere rahat kullanırsın harici macun almana gerek yok
bende aynı ramle kullanıyorum öyle performansı baya düşüyor , öne tak fanı bir tık yukarı kaldırarak monte et ben de şu an o şekilde kullanıyorumArkadaşlar fan geldi yalnız fanı öne takarsam ramlere değiyor. Orta ve arkaya takarsam performans kaybı yaşar mıyım? Bi de arkaya fan takarsam arada 1 cm kalıyor. Egzoz fana etki eder mi? Ramlerin üstünden takarsam kapak kapanmıyor. @Erdem Arslan @kivanctas
Öyle iyi olmaz da ramlerin üstüne gelen fanı biraz yukarıya taşıyıp sabitle. Daha iyi performans alırsın.Arkadaşlar fan geldi yalnız fanı öne takarsam ramlere değiyor. Orta ve arkaya takarsam performans kaybı yaşar mıyım? Bi de arkaya fan takarsam arada 1 cm kalıyor. Egzoz fana etki eder mi? Ramlerin üstünden takarsam kapak kapanmıyor. @Erdem Arslan @kivanctas
RGB li model içinO pinleri takana kadar canım çikti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biri detaylı anlatırsa çok iyi olur
Hocam öyle olunca tam ramlere değiyor. Fan titreşiminden dolayı ramlere zararı olur mu? @kivanctas @CavuskeremÖyle iyi olmaz da ramlerin üstüne gelen fanı biraz yukarıya taşıyıp sabitle. Daha iyi performans alırsın.
Değdirme ramlere, ramler hassas, oynayacak yerinden sistem açılmayacak vs uğraştırırHocam öyle olunca tam ramlere değiyor. Fan titreşiminden dolayı ramlere zararı olur mu? @kivanctas @Cavuskerem
Hocam öyle olunca tam ramlere değiyor. Fan titreşiminden dolayı ramlere zararı olur mu? @kivanctas @Cavuskerem
Bana kalırsa hiçbir şey olmaz ne kadar tekniktir vs bilmiyorum ama fanı sabitliyoruz zaten altlı üstlü şekildeDeğdirme ramlere, ramler hassas, oynayacak yerinden sistem açılmayacak vs uğraştırır
Bana kalırsa hiçbir şey olmaz ne kadar tekniktir vs bilmiyorum ama fanı sabitliyoruz zaten altlı üstlü şekilde
Valla bu kaymak gibi sıvı soğutma 7500f ile kasanın hava alamadığı bi yerde bile max 77 dereceyi gördük R23 teAma bütçeni yükselt bunu al kesinlikle o attığım pek iyi değil ucuz sadece iyice baktım beğenmedim onu kafama yatmadı alacaksan bunu al
DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr