Thermalright Peerless Assassin 120 SE 1317 TL

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 1.228,54TL 58%OFF | Aigo ACSE su soğutma CPU soğutucu 120 240 mm RGB Fan sıvı soğutucu entegre radyatör LGA 2066/2011/1151/1155/AM3 +/AM4 AMD
fiyatı iyiymiş teşekkür ederim abi

güzel fiyat.

fiyatı iyiymiş teşekkür ederim abi
Ama bütçeni yükselt bunu al kesinlikle o attığım pek iyi değil ucuz sadece iyice baktım beğenmedim onu kafama yatmadı alacaksan bunu al

Ama bütçeni yükselt bunu al kesinlikle o attığım pek iyi değil ucuz sadece iyice baktım beğenmedim onu kafama yatmadı alacaksan bunu al

yani Kürşat abi işlemcim i5 13400f 70 75 derece arası çalışıyor kasanın hava akışı güzel ama alsam mı almasam mı kararsız kaldım çok ısınma problemi yaşamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde abi üstteki model ile bu model arasında ne gibi bir fark var https://www.n11.com/urun/deepcool-l...sogutucu-siyah-42886914?magaza=aptekteknoloji

Amazon'dan 825 liraya şunu sipariş etmiştim: DeepCool GAMMAXX AG400 . Sizce iptal edip buna mı döneyim? İthalat ücretide dahil bu fiyata. Sizce çok bir fark olur mu? İşlemcim: i3 12100F . 1700 LGA?
Aynı zamanda 24 ocağa tahmini teslimat diyorlar. Bugün verdim siparişi.

yani Kürşat abi işlemcim i5 13400f 70 75 derece arası çalışıyor kasanın hava akışı güzel ama alsam mı almasam mı kararsız kaldım çok ısınma problemi yaşamıyorum
75 sarı kod uyarı yani imkan varsa değiştir yoksa biostan cpu core ratio ayarını sabit yap otomatik ten fayda sağlar

Amazon'dan 825 liraya şunu sipariş etmiştim: DeepCool GAMMAXX AG400 . Sizce iptal edip buna mı döneyim? İthalat ücretide dahil bu fiyata. Sizce çok bir fark olur mu? İşlemcim: i3 12100F . 1700 LGA?
iptal edebiliyorsa et kaçırma derim

assasin kasana uyuyor mu kontrol et öyle iptal et yoksa boşa iptal etme ortada kalırsın ayrıca ag400 bile fazla 12100f için , assasin biraz gereksiz olur ben olsam ag400 den devam ederdim

vento vg15fe kasaya sığar mı acaba? anakartım da asus b450m dragon. ram için yeteri kadar yer var mı bilmiyorum.

Corsair 4000xe sığar, ramlerinize anakartınıza uyar ama gözükmez, 12100f icin fazla fazla yeten bir sogutucu o islemciye kendi fanı zaten yetiyor.
Fiyatı çok iyi 240lik sivı sogutmayla aynı performansı daha ucuza verir.

Geri