normal hocam tak çalıştır.Anlayamadım ne demek istediğini, zaten 3 pin olanda 3 tane kablo çıkıyor 4 pin olandan 4 tane kablo çıkıyor. Senin ne demek istediğini anlayamadım maalesef. Bu durum normal mi?
normal hocam tak çalıştır.Anlayamadım ne demek istediğini, zaten 3 pin olanda 3 tane kablo çıkıyor 4 pin olandan 4 tane kablo çıkıyor. Senin ne demek istediğini anlayamadım maalesef. Bu durum normal mi?
160mm'e kadar yükseklik destekliyor. soğutucu yüksekliği 155mm olduğu için kasaya sığacaktır.Arkadaşlar bu kasaya sığar mı rgb olan model ? https://www.bitfenix.com/products/chassis-2/atx/nova-mesh-se-tg/
Valla çektim bende inşallah sığar160mm'e kadar yükseklik destekliyor. soğutucu yüksekliği 155mm olduğu için kasaya sığacaktır.
Home
www.bitfenix.com
160mm ye kadar desteği var diyor sitesinde. muhtemelen sığacaktır...Valla çektim bende inşallah sığar
Evet sığdı camla arasında da çok az fark var değmiyor ama bu nasıl işlemci soğutucu be fanlar ram'e değiyordu az yukarı şekilde taktım ramleri de o kadar uzun değil ve çift kanal takmama rağmen tüm ram slotunu kaplıyor fan160mm ye kadar desteği var diyor sitesinde. muhtemelen sığacaktır...
Canavar canavar çok iyi soğutucuEvet sığdı camla arasında da çok az fark var değmiyor ama bu nasıl işlemci soğutucu be fanlar ram'e değiyordu az yukarı şekilde taktım ramleri de o kadar uzun değil ve çift kanal takmama rağmen tüm ram slotunu kaplıyor fan
hayırlı olsun. maalesef öyle bir sıkıntı var, ama neticede cam kapanıyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum...Evet sığdı camla arasında da çok az fark var değmiyor ama bu nasıl işlemci soğutucu be fanlar ram'e değiyordu az yukarı şekilde taktım ramleri de o kadar uzun değil ve çift kanal takmama rağmen tüm ram slotunu kaplıyor fan
Knk fanı biraz yukarı doğru takınca her türlü sığıyorbenimki de geldi daha takmadım benim ramlerde de rgb var bakalım sığacak mı kasaya
Aynen öyle windows boşta 10-12 oyunda nerdeyse 20 derece birden düştü gerçekten bu kadar iyi beklemiyordum sıvı soğutma gibi performansı varCanavar canavar çok iyi soğutucu
yarın akşam takıcam inşallah olurKnk fanı biraz yukarı doğru takınca her türlü sığıyor
Aynen öyle windows boşta 10-12 oyunda nerdeyse 20 derece birden düştü gerçekten bu kadar iyi beklemiyordum sıvı soğutma gibi performansı var