Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
Ayn mükemmel bişeyValla bu kaymak gibi sıvı soğutma 7500f ile kasanın hava alamadığı bi yerde bile max 77 dereceyi gördük R23 te
Ayn mükemmel bişeyValla bu kaymak gibi sıvı soğutma 7500f ile kasanın hava alamadığı bi yerde bile max 77 dereceyi gördük R23 te
Arkadaşlar fan geldi yalnız fanı öne takarsam ramlere değiyor. Orta ve arkaya takarsam performans kaybı yaşar mıyım? Bi de arkaya fan takarsam arada 1 cm kalıyor. Egzoz fana etki eder mi? Ramlerin üstünden takarsam kapak kapanmıyor. @Erdem Arslan @kivanctas
Assassin 120 se ile 7600x tam yükte 79 derece yukarısını gormedim. R23 skoru 15300Valla bu kaymak gibi sıvı soğutma 7500f ile kasanın hava alamadığı bi yerde bile max 77 dereceyi gördük R23 te
Kanka kasanın hava alacağı yer yok oda 8-10 m2 falan içerisi hamam gibiydi testi yaptığımız yerde ayrıca kasa aşağıda ve koyduğu masada hem yanlar hemde arka taraf kapalıAssassin 120 se ile 7600x tam yükte 79 derece yukarısını gormedim. R23 skoru 15300
(7500fden baya fazla ısınan bir işlemci)
Fanı orijinal yerine tak biraz yüksek kalsın (ramlerin üstünde az boşluk kalsa yeterli).Assassin 120 se ile 7600x tam yükte 79 derece yukarısını gormedim. R23 skoru 15300
yani görüntü ve sıvı soğutma isteyenler için güzeldir mutlaka da f/p soğutma arayanlar işin assasin 120 se en mantıklısı
(7500fden baya fazla ısınan bir işlemci)
Fanı orijinal yerine tak biraz yüksek kalsın (ramlerin üstünde az boşluk kalsa yeterli).
YesBen şimdi bu soğutucuyu aldım ama benim ramler rgb muhtemelen görüntüyü kapatacak değil mi
arka tarafına takarsın fanları push yerine pull kullanırsınBen şimdi bu soğutucuyu aldım ama benim ramler rgb muhtemelen görüntüyü kapatacak değil mi
Teşekkür ederim biraz acemiyim araştıracağımarka tarafına takarsın fanları push yerine pull kullanırsın
Knk kutu gibi bir şey var o kapaği çek orda var pinMerhaba arkadaşlar ben de aldım ancak fan birleştiricisin bir ucu 3 pinli sizde de öyle mi sıkıntı var mıdır?Alıntıyı görüntüle
Anlayamadım ne demek istediğini, zaten 3 pin olanda 3 tane kablo çıkıyor 4 pin olandan 4 tane kablo çıkıyor. Senin ne demek istediğini anlayamadım maalesef. Bu durum normal mi?Knk kutu gibi bir şey var o kapaği çek orda var pin