Shix2x
80+ Bronze
Emin miyiz ayni adres?Evet sonradan vkn baktım bende aynı değiller isim benzerliği var
Emin miyiz ayni adres?Evet sonradan vkn baktım bende aynı değiller isim benzerliği var
Eminim istersen sende gaminggentr ye form doldurup veya mail atıp sorabilirsin satıcısı olmadığını söylediEmin miyiz ayni adres?
Aynı değil de ben bu siyah olan soğutucuyu n11 den kuponla 120 TL ucuza alabiliyordum. Sonra olumsuz yorumu okuyunca dedim gaming.gen.tr den alayım. Sonra stok bitti gaming.gen.tr sitesinde, ne hikmetse aynı siyah olan stok n11 sitesindeki betaplusteknolojide de bitti. Aynı zamanda kapattılar yani. Ben şahsen aynı olduğunun kanısına vardım.Eminim istersen sende gaminggentr ye form doldurup veya mail atıp sorabilirsin satıcısı olmadığını söyledi
Doğrudur da bu ekran kartı n11 de ucuzken gaminggentr de pahalı 2 3 k fark varAynı değil de ben bu siyah olan soğutucuyu n11 den kuponla 120 TL ucuza alabiliyordum. Sonra olumsuz yorumu okuyunca dedim gaming.gen.tr den alayım. Sonra stok bitti gaming.gen.tr sitesinde, ne hikmetse aynı siyah olan stok n11 sitesindeki betaplusteknolojide de bitti. Aynı zamanda kapattılar yani. Ben şahsen aynı olduğunun kanısına vardım.
Edit. Fiyatlar da benzer bu arada. Ordaki soğutucular eş güdümlü olarak gaming.gen.tr sitesinde olanlar n11 betaplusteknoloji de de var ve aşağı yukarı neredeyse aynı fiyat.
Aynı şeylere ben de denk geldim. Belki birbirinin adı altında iki kuruluşdur ya da farklı bir olayları vardır. Şahsen aynı olduğuna inanıyorum. Stoklar eş zamanlı eriyor buna canlı şahit oldum.Konuyu uzatmak için yazmadım tam ne olduğunu anlamak için yazıyorum. Gamingenin netteki adresinde bile beta plus teknolojı yazıp resimde görüldüğü gibi hala nasıl aynı değiliz diyorlar ki ? Farklı bir beta plus şirketide yok piyasada. Şikayet var com da bile parantez içinde beta plus yazıyor. Bnm bildiğim gamin gen mağaza , beta plus deposu net üzerinden satıyor. Netten bakınca ikisinin adresi de aynı sokak bu kadar benzerlik olupta aynı olupta biz biribizi tanımıyoruz diyemez bnce kimse (demiş olsalar bile). Beta plus teknoloji yorumlarında da kişiler gaming gen olduğunu belitmişler aynı yerin. Beta plus un yorumları daha kötü sadece. Muhtemelen durum teknobiyotiğin de akortek ile aynı olduğu gibi.