Thermalright phantom bu kasaya sigar mi ?

Drakez

80+
Reaksiyon skoru
7
view 200 tg argb kasama thermalright phantom spirit almak istiyorum. İşlemcim i5 13400f , anakartım Asus prime h610m-K d4.
Bu kasaya bu soğutma sığar mı ? Bu işlemciye gider mi ?

view 200 tg argb kasama thermalright phantom spirit almak istiyorum. İşlemcim i5 13400f , anakartım Asus prime h610m-K d4.
phantom hava soğutmalar 1 yıldan sonra ortadan açılma yapıyor şöyle düşünün ikili fan 1600rpm de döndüğün de ortası esneme yapıp bildiğiniz amortisör gibi yaylanıyor geçen hafta bir arkadaş bunun la ilgili şikayet videosu çekmişti fakat o baya esneme yapıyordu ona göre değerlendirme yapıp almalısınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
phantom hava soğutmalar 1 yıldan sonra ortadan açılma yapıyor şöyle düşünün ikili fan 1600rpm de döndüğün de ortası esneme yapıp bildiğiniz amortisör gibi yaylanıyor geçen hafta bir arkadaş bunun la ilgili şikayet videosu çekmişti fakat o baya esneme yapıyordu ona göre değerlendirme yapıp almalısınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk kez böyle bir şey gördüm. Acaba sorun sadece onun sogutmasinda mi gerçekleşti? Başka yerlere baktım phantom spiritin bu sorunun bahseden görmedim.

İlk kez böyle bir şey gördüm. Acaba sorun sadece onun sogutmasinda mi gerçekleşti? Başka yerlere baktım phantom spiritin bu sorunun bahseden görmedim.
uzun kullanımdan sonra esneme yapıyor yabancı formlarda yazdıklarını görmüştüm.

gamer nexus gibi her haltı eleştiren kanallar bile son 2-3 senedir en iyi soğutucu olarak thermalright öneriyor. 4-5 tane incelemesi var.
en ufak bir kronik sorun olsa önce onlar gömerdi , 2-3 senedir de önermezdi.
eğer böyle bir sorun var diyorsanız link atar mısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,973
Üyeler
187,274
Son üye
Umut Göksu GENÇ
Geri