deepcool ak620 zero yu 1300'e alabiliyorum alayım mı bunun yerineThermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Görseldeki termal macun paket içeriğinde değişiklik gösterebilir. Bu CPU soğutucusu, koyu renkli üst plaka ile Tek kule tasarımı kullanır. Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için…www.gaming.gen.tr
Bedavaya alıyorsun neredeyse. Bu nasıl soru ?deepcool ak620 zero yu 1300'e alabiliyorum alayım mı bunun yerine
Sesle ilgili sıkıntısı varmış sanırım modelinBedavaya alıyorsun neredeyse. Bu nasıl soru ?
Kaçırma.
7800x3D için gayet yeterliDaha başarılı derken ortalama ne kadar mesela? 7800x3d rahat yeter diyebilir misiniz?
bide dağa ne hocam daha*
Hayır değil. Performans olarak bu konudaki soğutucu onun içinden geçer. Karşılaştırmak bile ayıp. Çok fark var aralarında. Ayrıca kule tipi soğutucular daha sessiz ve daha uzun ömürlü sıvı soğutmalardan. Konudaki soğutucu piyasadaki en iyi sıvı soğutma modellerinden biri olan ARCTIC Liquid Freezer ın 240mm modelinden bile daha iyi performans veriyor, senin dediğin sıvı soğutma giriş seviye. Kesinlikle daha mantıklı değilDeepcool le500 marrs led 240mm var 1800₺, daha mantıklı değil mi?
7950x ile beraber kullanıyorum7500f için uygun fakat 9800x3d için uygun bir soğutucu değil hocam
renderde gücten düsüyorda günlük kullanımda yaratmaz en azından phantom spirit modeli icin söylüorm evonun rpm daha yüksek oldugu icin bir tık daha iyi14900k taksak yine soğutur gibi bir havası var mübarek
Evo daha iyiKonuya bakarken şöyle bir şey çıktı karşıma: "Thermalright Peerless Assassin 140 White" Peerless Assasin'in 140 mm fanlı modeli mi varmış yoksa satıcı orasından burasından sallamış mı anlamadım. Bilgisi olan ürün hakkında ve eğer gerçekten 140 mm ise soğutması hakkında bilgi verebilir mi?