Çözüldü✓ Thermalrigt sıvı soğutma alınır mı

Alınır tabi reisim süper bir model bu fanları efsane sessiz ve kaliteli bu paraya çok iyi yani

İnternette hiç bi video veya kullanıcı yorumu göremeyince sormak istedim
Genelde ülkemizde pek tanınmıyor bu marka ama yabancı forumlarda veya youtube da bulabılırsın yabancılar video cekıp atmıstır. teknık ozellıklerı guzel parasını hak edıyor

Genelde ülkemizde pek tanınmıyor bu marka ama yabancı forumlarda veya youtube da bulabılırsın yabancılar video cekıp atmıstır. teknık ozellıklerı guzel parasını hak edıyor
Tamamdır hocam sağolun teşekkür ederim bu markanın kule tipini kullanıyorum ztn memnunum estetik durması için sıvılara bakmıştım

2 farklı model kullandım hiç sorun yaşamadım. Sessiz, iyi soğutuyor malzeme kalitesi gayet iyi. Şuan thermalright hyper vision 360 ub kullanıyorum i7 14700 ü çok güzel soğutuyor.

2 farklı model kullandım hiç sorun yaşamadım. Sessiz, iyi soğutuyor malzeme kalitesi gayet iyi. Şuan thermalright hyper vision 360 ub kullanıyorum i7 14700 ü çok güzel soğutuyor.
Sağolun hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

240mm olanı kullanıyordum 6-7 ay sonra bozuldu. Gaminggenden alırken birebir değişim garantisi vardı. Garantiye gönderdikten 10 gün sonra yenisini geldi elime. Birebirdeğişim garantisi olan gaminggen den alırsanız bir sorun olduğunda direk değiştirirler.

1hafta önce birine düzdüm 13.500 TL olan sıvısı bana çok sesli geldi.
Thermalright 1-2 sıvısi çok sessiz deniyor ama kalanları aşırı sesli.
Artich 3 kullandım o bile yazın sıcak olunca sesli geliyor kışın ses yok ama bu aşırı sesliydi.
Beqiut silent loop 3 felan alıcaksın sessiz Lik istiyorsan ama aşırı pahalı veya noctua fanli sıvı vardı ve noctua şuan sıvı soğutma çıkarıyor ama büyük ihtimal çok pahalı olucak.
Özet.
Kısaca performans lari kötü değil kaliteli.
Ses istiyorsan alınmaz takıntım varsa benim gibi.
Ekran istiyorsan tercih edelebilir.
Ekransiz istiyorsan sağlam performans arctic frezer 3 veya enermax uyguna denk gelirse alabilirsin. Pro tavsiye etmiyorum pek artich pro manyak sesli çalışıyor.
Thermalright çoğu pahalı sıvıdan daha kaliteli bu arada.

IMG_20251127_072346.webp

Thermalright Mjolnir Vision 360 UB PRO bende var (ekranı bozuk çıktı iade edecem), Thermalright frozen warframe pro 360 olan modelde kardeşimde var. İki ürün de iyi soğutuyor fakat fanları süper sesli, o yüzden fan ayarı yapmak kesinlikle şart. Ben Fan Control programı ile %40 da sabit çalıştırıyorum ve bu şekilde oldukça sessiz ve soğutma performansını da çok etkilemiyor. Bendekinde biraz pompa sesi var, kardeşimde ki modelde var mı test etmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,712
Üyeler
185,789
Son üye
Bozkurt497
Geri