Neler Yeni

Thermaltake Tougram 3600 Mhz Asusu B550 uyumu

kemsan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ferhat genz
Merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum yaklasik 23 Bin tuttu monitör kasa ve ram disinda tüm parçalar geldi araya bayram girdiginden bunlarda Pazartesi gelecek.Soruma gelince Anakart Asus Rog Strix B550 wifi İslemci Ryzen 5600x Ram olarakta Thermaltake Tougram Rgb 8*4 aldım ancak Asusun kendi sitesinde ram uyumunda benim ram gözükmüyor herhangi bir sorun olurmubu şekilde kullanirsam tam performans alamazmiyim bu rami cok sevdim hemde 15 gundur bekliyorum iade etmek istemiyorum pazartesi gelecek ne yapmaliyim acaba Geldiginde acıp denesem performansini beğenmesem geri iade alirlarmi Amazondan aldım 9neriniz nedir acaba.

kemsan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ferhat genz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende öyle düşünüyorum ancak Bilgisayar mühendisi bir arkadasim var kafami karistirdi calısır ama tam performans alamazsin dedi Anakart üreticileri piyasadaki tum ramleri deneyip en yüksek uyumlu olanlari listelerine ekliyorlar senin listede yok dolayısıyla tam performnsli calismaz dedi.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Merak etmeyin destekliyor.

cfranko

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bende öyle düşünüyorum ancak Bilgisayar mühendisi bir arkadasim var kafami karistirdi calısır ama tam performans alamazsin dedi Anakart üreticileri piyasadaki tum ramleri deneyip en yüksek uyumlu olanlari listelerine ekliyorlar senin listede yok dolayısıyla tam performnsli calismaz dedi.
Yalan söylemiş o zaman.

Top Bottom