Thermaltake V200 kasa nasil

Ve unutmayalım ki aynı fiyattaki rakiplerine baktığımız zaman üste 240 bazılarında 280mm sıvı soğutma desteği veriyor. Bu kasada üstte sıvı soğutma kullanamaz alan arkadaş hatta fan takacakken bile cpu kablosunu biraz sıkıştırması gerekiyor.

kanka sen yan taraftaki ızgarayı iç kısımdan kırdın mı ?
yok dostum ne kırması geldiği kullanıyorum hatta fan rpm leri ile hiç oynamadım bu arada stok soğutucu kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve unutmayalım ki aynı fiyattaki rakiplerine baktığımız zaman üste 240 bazılarında 280mm sıvı soğutma desteği veriyor. Bu kasada üstte sıvı soğutma kullanamaz alan arkadaş hatta fan takacakken bile cpu kablosunu biraz sıkıştırması gerekiyor.
Ben kasadan memnunum ancak bence corsair spec delta rgb kasasını tercih ederim bundan daha serin çalışacaktır ama dediğim gibi dostum kasanın hava sirkülasyonu konusunda hiç sorunum yok

bence alınabilir arkadaşımda kullanıyor burada kullanan arkadaşlarda deneyimlerini yazmışlar bende yaklaşık 10-11 aydır kullanıyorum hiçbir şikayetim yok sadece (kendi düşüncem) tek eksiği arka egzoz fanıda öndeki rgb fanlardan olsaydı tadından yenmezdi be

Son düzenleme:
Örnek verdim kıyaslama yaptım araştırsaydın diyorsunuz. Arkadaşlar bu kadar yüksek bütçelerde sistem toplanılacaksa hava akışının mükemmel olması gerekiyor. Ön tarafı mesh olan kasaları tercih etmiyorsunuz çünkü cam daha güzel gözüküyor ve rgb ler daha hoş duruyor katılıyorum buna fakat mesh olan kasalar kadar iyi hava akışı yok ve ben bir sisteme 6 bin tl üstü veriyorsam o kasanın görüntüsünden çok hava akışına bakarım ki içerideki parçalara sıkıntı çıkarmasın. Tercih meselesi, alıp kullananlara güle güle kullanın diyorum.

Forumda biri incelemesini yaptıydı sanki ama neyse almayın abi bu kasayı

Geri