Neler Yeni

thermaltake v200 modifiye önerisi

samet4747

80+ Platinum

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Dostum konuyu çok bölüyormuş gibi olacağım ama bu özelliği kullan.
1596842029092.png

Linkleri içine koyarsan daha iyi olur.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
tamam kusura bakma
Konuya şimdi dahil olabilirim :)
Direk matkapla delikler açıp açtığın deliklerin arkasına toz filtresini yerleştirirsen hem daha zarif durur hem de daha iyi soğutma sağlayabilirsin, yanları keserek elde edeceğin hava akışı çok işine yaramaz.

samet4747

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk matkapla delikler açıp açtığın deliklerin arkasına toz filtresini yerleştirirsen hem daha zarif durur hem de daha iyi soğutma sağlayabilirsin, yanları keserek elde edeceğin hava akışı çok işine yaramaz.
hocam kapakta o kadar çizik var ki blurlu hale gelmiş durumda ayrıca delmek yerine kaplama daha şık olur hemde daha iyi hava alır

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Dümdüz kaplamayı yap geç usta, gerçekten hava akışını büyük oranda etkiler. Satma vs. düşünme bu tür konularda senin şu an kullandığın sistemi soğutup soğutmaması önemli. Yaptığın zaman fotoğraflarını bekliyorum :)

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Matkapla delince zarif duracağını pek sanmıyorum :)

samet4747

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dümdüz kaplamayı yap geç usta, gerçekten hava akışını büyük oranda etkiler. Satma vs. düşünme bu tür konularda senin şu an kullandığın sistemi soğutup soğutmaması önemli. Yaptığın zaman fotoğraflarını bekliyorum :)
aliexpressten aldım bekliyorum yola çıkmış ama hadi bakalım hayırlı bir de 2 ayrı mağazadan aldım geldiğinde buraya atıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

abdullah abi yapmıştı pek beğenmemiştim

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Cooler Master'ın Lite5 kasası vardı, insanlar soğutmak için matkapla delip toz filtre yerine çorap takmışlardı :D Unutumayacağım bir konu.

samet4747

80+ Platinum
Cidden kasa hiç hava almıyorsa belki yapılır ama onun dışında kasanın önünü allak bullak ettiğine değmez
hava almıyor zaten yapıcaktım ama hikayesi var olayın Lanet olası İtopya ön kapağı çizik gönderdi kapağı servise gönderdim 20 gün bekleyişin sonunda değiştirecez diyip kapağı aynen gönderdiler ardın sizin hatanız diyip bir daha ilgilenmediler bende dedim ki çizikli kullanayım bu seferde üstündeki bantlar sökülmedi aklına gelebilce her şeyi denedim ısıtma sıcak su sabun deterjan falan filan en son cif ile kazımaya karar verdim sonuç ise çiziklerden blurlanmış bir kapak gece gece yine moralim bozuldu

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
hava almıyor zaten yapıcaktım ama hikayesi var olayın Lanet olası İtopya ön kapağı çizik gönderdi kapağı servise gönderdim 20 gün bekleyişin sonunda değiştirecez diyip kapağı aynen gönderdiler ardın sizin hatanız diyip bir daha ilgilenmediler bende dedim ki çizikli kullanayım bu seferde üstündeki bantlar sökülmedi aklına gelebilce her şeyi denedim ısıtma sıcak su sabun deterjan falan filan en son cif ile kazımaya karar verdim sonuç ise çiziklerden blurlanmış bir kapak gece gece yine moralim bozuldu
Ben olsam bende baya sinirlenirdim. İtopyadan da sistem 2 aldım çok geç geldi birdaha da itopyadan bişey almam

samet4747

80+ Platinum
Ben olsam bende baya sinirlenirdim. İtopyadan da sistem 2 aldım çok geç geldi birdaha da itopyadan bişey almam
hocam ben bu konuda çok üzüldüm ve baya taktım kusura bakmayın kafanızı yordum ama soğudum yani konu kapak değil hayatımda her şey ters gidiyor ve kimse yardımcı olamıyor hayat yardım edemiyor ama parasını verip aldığım ürüne dahi yardımcı olunmuyor

Top Bottom