kullanmıyorum ama önü cam bir mesh kadar iyi olmayabilirMemnun musunuz, çok ısınıyor mu?
ben kullanıyorum çok ısınma görmedim yani stok soğutuculu r5 2600 var 80 derece üzeri görmediMemnun musunuz, çok ısınıyor mu?
kullanmıyorum ama önü cam bir mesh kadar iyi olmayabilir
ben kullanıyorum çok ısınma görmedim yani stok soğutuculu r5 2600 var 80 derece üzeri görmedi
elden mi almak zorundasınızbu sistemi alıcağımda 2 3 haftaya bir sıkıntı olmaz demiAMD R5 3600X-ASUS RTX2070S-ASUS B450 GAM.PLUS MAX-SAMSUNG 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 3600X-ASUS RTX2070S-ASUS B450 GAM.PLUS MAX-SAMSUNG 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
yani ramler değişik geldi anakart emin değilim onun dışında alınabilir gibievet vatandan almam lazım
bütçen 10k mıyani ramler değişik geldi anakart emin değilim onun dışında alınabilir gibi
anakartın VRM'leri çok iyiymiş ramlarıda önerdilerde kasada kararsız kaldım bir ihtimal kasayı değiştirebilirimyani ramler değişik geldi anakart emin değilim onun dışında alınabilir gibi
evetyani ramler değişik geldi anakart emin değilim onun dışında alınabilir gibi
Post automatically merged:
bütçen 10k mı
kasa değişikliği yapılmıyor oem sistemlerde sadece parça ekletebilirsinanakartın VRM'leri çok iyiymiş ramlarıda önerdilerde kasada kararsız kaldım bir ihtimal kasayı değiştirebilirim
tamam bi vatana bakayım bekleanakartın VRM'leri çok iyiymiş ramlarıda önerdilerde kasada kararsız kaldım bir ihtimal kasayı değiştirebilirim
Post automatically merged:
evet
https://www.vatanbilgisayar.com/int...pedo-samsung-500gb-ssd-kingston-16gb-ram.htmlMemnun musunuz, çok ısınıyor mu?
monitör mü oMemnun musunuz, çok ısınıyor mu?