🔥İndirim Thermaltake Wiew 380 Akvaryum Kasa 5.264 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,566
Nihayet indirim gelmiş. Çok güzel gözüküyor.

Artık Pembe Setup Kurma Vakti Geldi

İçindeki psuyu bilmiyorum ama thermaltake 850w gold kalitesiz psu modeli yok diye biliyorum, psu da alacaklar şuna da bakabilir.
PSU kötüyse bilen arkadaşlar yazsın lütfen linki geri çekeyim
14 eylülden önce daha ucuzdu 8k falandı ama okula dönüş indirimi bitti

Nihayet indirim gelmiş. Çok güzel gözüküyor.

Kasada thermaltake yazınca ayrı Bir Güzel geliyor goze

vatan bununla 9070 xt bir sistem yapsa ne güzel olur :) 7600 9070 xt ya da stok eritme 14400f 9070xt

Bunlara her psu sığıyor mu? Yandaki kısma mı konuyor psu yani anakartın arkasında mı kalıyor.

sek erkek rengidir.
Aynen öyle pembe kulaklığı dshi olmayanlar kendisine erkeğim demesin erkek adamın masasında taş gibi pembiş kasası olur racon budur mematinin tesbihide pembeydi

lian li vision 11 kadar güzel değil ya hiçbiri. O kasadan başkasını beğenemiyorum. üstte cam olduğu için. Ama bunda fan falan da var ve daha ucuz.

Oyyy pempe koleksiyonluk tam

lian li vision 11 kadar güzel değil ya hiçbiri. O kasadan başkasını beğenemiyorum. üstte cam olduğu için. Ama bunda fan falan da var ve daha ucuz.
Üstte cam kötü ya :(
Goyacan oraya 360mm sogutmayi yana da 3x120 aşşa da 3x120 oohh her yer falan ışıl ışıl her her yer sanki pqvyon:blobdance::blobdance:

Üstte cam kötü ya :(
Goyacan oraya 360mm sogutmayi yana da 3x120 aşşa da 3x120 oohh her yer falan ışıl ışıl her her yer sanki pqvyon:blobdance::blobdance:
IMG_1232.webp

Şey bu mu dostum 😋 👉👈

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,374
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri