Neler Yeni

Yardım THH BAŞVURUDA NEREYİ ŞİKAYET ETMEM LAZIM

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
XXXX
selamlar arkadaşlar amazon üzerinden kulaklık satın aldım kulaklığı garantiye gonderdim değişim (muadil) veya iade karakı cıktı fakat ellerinde olmadığı için değişim yapmıyolar ama muadil bi ürünlede değişim yapabileceklerini soyluyorum garantinin verdiği kağıtta muadil bi ürün ilede değişim yapılabilir yazıyo fakat amazon bunu reddetiyo ben steelseriesmi şikayet edicem yoksa amazonumu

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
1 ay önce aynısı başıma geldi.
THH amazonu şikayet ettim savunma ellerine ulaşınca hemen beni aradılar bir üst modelini teklif ettiler.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 ay önce aynısı başıma geldi.
THH amazonu şikayet ettim savunma ellerine ulaşınca hemen beni aradılar bir üst modelini teklif ettiler.
peki reis ne yazdın detaylıca anlatabilirmisin ve 18 yaş altıolduğum iöin babamın e devletindne başvuru yapsam sıkıntı olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

1729869628508.png
buraya ne girmem lazım mesela

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
peki Satıcı ve Sağlayıcı Adres Bilgileri: ne yazmam lazım kendi adresmimi
soruda kendi cevabını vermişsin aslında , amazonun adres bilgileri
peki reis ne yazdın detaylıca anlatabilirmisin ve 18 yaş altıolduğum iöin babamın e devletindne başvuru yapsam sıkıntı olurmu

Alıntıyı görüntüle buraya ne girmem lazım mesela
satın aldığın amazon hesabı da babanın adıysa bir sıkıntı olmaz

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur

Alıntıyı görüntüle buraya ne girmem lazım mesela
kimin kartı ile aldıysan onun başvuru yapması lazım yoksa red yersin

1729869740947.png

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
XXXX
Babanın hesabıyla başvuru yapacaksın kendi adın ile yapma red geliyor.
daha önceden başıma gelmişti.
amazon hesabı benim babamın kartıyla aldım babamın e devleti ile başvuru yapıcam sıkıntı olmaz deme ben kısaca boyle ozetlim

ve senden rica etsem uyuşmazlık konusu kopyalayıp bana atarmısın ben düzeltip başvuru yapım kendi bilgilerimle

dm üzerinden

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
amazon hesabı benim babamın kartıyla aldım babamın e devleti ile başvuru yapıcam sıkıntı olmaz deme ben kısaca boyle ozetlim
amazon hesabı önemli değil faturada kimin adı yazıyorsa o başvuru yapacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
selamlar arkadaşlar amazon üzerinden kulaklık satın aldım kulaklığı garantiye gonderdim değişim (muadil) veya iade karakı cıktı fakat ellerinde olmadığı için değişim yapmıyolar ama muadil bi ürünlede değişim yapabileceklerini soyluyorum garantinin verdiği kağıtta muadil bi ürün ilede değişim yapılabilir yazıyo fakat amazon bunu reddetiyo ben steelseriesmi şikayet edicem yoksa amazonumu
Hocam aynı olay benimde başıma geldi 2 3 aydır kulaklığım yok airpodsla idare ediyorum beni baya oylaladılar bide, THH üzerinden başvuru açılmadı site hata THH aradığımda oyle bi hatanın olmadığını söylediler.Bende elle yazıp gitmeye üşendiğim için iade ettim. Eğer kulaksızlık uzun süre dayanmaya razıysanız iade edin. (bozulduğu gün ile dava sonuçlanana kadar 6 ayı bulabilir) Hakkınızı arayın ama tavsiyem mouse elinize geçtiğinde aynısı olabilir başka model olabilir aynı modelse işe yaramaz ama daha yüksek bir modelse elinizden çıkarıp başka ürün bakmanızı tavsiye ederim. Steelseries'in teknik servisi Descep bilgisayar herkese aynısını yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom