Yardım Thh Başvurusu İçin Yardım

Aquarius

80+
Reaksiyon skoru
33
Betaplustan aldığım klavye sorunlu çıkınca firmaya video ve açıklama ile değişim talebinde bulunmuştum fakat ürün kutusu dahi açılmadan geri gelmişti. Daha üst model klavye aldığım için değişim talebiyle uğraşmaktansa para iadesi talebinde bulunmayı düşünüyorum fakat aldığım fiyat 4299 lirayken şuan betaplusta 5809 lira. Sadece aldığım fiyat üzerinden iade talebinde bulunabiliyorum doğru mu? Bu süreçte yine fiyatı artabilir ama yapacak bir şey yok sanırım.

Yaşadığım sorunun videosunu google drive yükleyip açık link olarak pdfe ekledim. fatura, dönüş yapılmayan mail ve reddettiklerine dair görsel paylaştım. Yeterli olur mu? Tahmini süreç ne kadar? İlk defa başvuru yapıyorum.

Betaplustan aldığım klavye sorunlu çıkınca firmaya video ve açıklama ile değişim talebinde bulunmuştum fakat ürün kutusu dahi açılmadan geri gelmişti. Daha üst model klavye aldığım için değişim talebiyle uğraşmaktansa para iadesi talebinde bulunmayı düşünüyorum fakat aldığım fiyat 4299 lirayken şuan betaplusta 5809 lira. Sadece aldığım fiyat üzerinden iade talebinde bulunabiliyorum doğru mu? Bu süreçte yine fiyatı artabilir ama yapacak bir şey yok sanırım.
genelde fatura fiyatından iade oluyor ama istisna emsal kararlar da oldu. Piyasa fiyatından iade alabilme ihtimalin var yani sıfır değil. THH'ye çok insan başvurduğu için süreçler eskisi kadar hızlı değil. Bir kaç ay sürer tahminimce. Süre hayati önemde değil diyorsan başvur. Kanıtlarınla beraber yapay zekaya derdini anlat, sana örnek başvuru metnini hazırlar.

Geri