Yardım Thinkpad E16 alınır mı?

Mr.Cody

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Bütçe
30000
Şu anda sipariş vermem gerekiyor. Son olarak buna karar kıldım ama yine de ddr4 olması beni kuşkulandırdı. Sizce Thinkpad E16 yerine tercih edebileceğim bir ofis bilgisayarı var mı? Netcad, AutoCAD gibi çizim programları kullanılacak.

Ürün Linki

Ekran kartsız cihazı mı kullanacaksın çizim bilgisayarı olarak ?

Ddr4 almayın sakın. Bu bütçelerie4050 laptoplara vardir. Epeyden Bi sıralama yapın çıkar.

Birkaç öneri atabilir misiniz?

Önerinizi göz önünde bulundurayım.
Arkadaşlar daha iyilerini de önerebilir ben sadece ekran kartsız laptobu iş cad render için tavsiye etmediğimden basit bir şey bulup attım. Güzel ekran kartlı laptop iş yükünüzü ciddi oranda düşürür render sürenizi kısaltır.

Arkadaşlar daha iyilerini de önerebilir ben sadece ekran kartsız laptobu iş cad render için tavsiye etmediğimden basit bir şey bulup attım. Güzel ekran kartlı laptop iş yükünüzü ciddi oranda düşürür render sürenizi kısaltır.
Genelde 2D çizimlerin renderi GPU'yla çok ilgili değil. 3D Renderlar için ise gamegarajdan rtx5070'li sağlam işlemcili bir bilgisayar aldım. Bu sebeple böyle bir düşünceye girdim. Önerileriniz varsa bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürün hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Acer Nitro V16

Son düzenleme:
5bin tl indirimde.

şuan 35kya kadar olan en iyi laptop bu.

4060lılara baktım ddr4 vardı erazer direk eledim. DDR4 ile DDR5 arasında işlem süresinde fark var baya.

5bin tl indirimde.

şuan 35kya kadar olan en iyi laptop bu.

4060lılara baktım ddr4 vardı erazer direk eledim. DDR4 ile DDR5 arasında işlem süresinde fark var baya.
Acer Nitro V16 NH.QRVEY.004-32 Ryzen 5 8645HS 16 AI TOPS 32GB 512GB SSD RTX4050-6GB Dos 165Hz 16'' tercih ettim hocam bugün ofise geldi henüz inceleyemedim. İnceledikten sonra bir olumsuz düşüncem olursa paylaşırım.

Şu cihaz varken e16 alınmaz

Ağırlık sorun değilse şu cihaza da bakabilirsiniz

Şu anda sipariş vermem gerekiyor. Son olarak buna karar kıldım ama yine de ddr4 olması beni kuşkulandırdı. Sizce Thinkpad E16 yerine tercih edebileceğim bir ofis bilgisayarı var mı? Netcad, AutoCAD gibi çizim programları kullanılacak.

Ürün Linki
hocam ekran kartsız bi model alıyosan niye buna bu paralrı veriyosun. amd ai işlemcili veya bütçeni amd ai aşıyosa snapdragone elite işlemcili bi laptop bak. yine ekran kartın olmaz ama hem prizden uzakta performans kaybı yaşamazsın hemde bataryan 3 4 saatte bitmez özellşkle snapdragone işlemcili laptoplar macler kadar uzun pil ömrü sunuyo

hocam ekran kartsız bi model alıyosan niye buna bu paralrı veriyosun. amd ai işlemcili veya bütçeni amd ai aşıyosa snapdragone elite işlemcili bi laptop bak. yine ekran kartın olmaz ama hem prizden uzakta performans kaybı yaşamazsın hemde bataryan 3 4 saatte bitmez özellşkle snapdragone işlemcili laptoplar macler kadar uzun pil ömrü sunuyo
arm işlemcide sorun yaşar bazı uygulamaların desteği yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,585
Üyeler
183,138
Son üye
dteahmet
Geri