Neler Yeni

Thorium tarayıcısı güvenilir mi?

Arkadaşlar. Thorium hem çok az Ram kullanıyorum, hem de çok ama çok hızlıdır. Sizce güvenilir mi? Hesaplarımı girmedim. Udemy'de ders izlemem lazım. Eski tarayıcı güncel olmadığı için Udemy'inin DRM özelliğini çalıştırmıyor.

Yeni güncel tarayıcıların hepsi, bir sürü hizmet yüklüyor, Ram'i çok kullanıyor ve ağır çalışıyor, Throium hariç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yolcu arslan
Thorium çok hızlı Cent tarayııcıda öyle Çoğu tarayıcı chromium tabanlı. Fakat thoryumu 1 kişi geliştiriyor bu da büyük risk demek.
İşiniz 1 kişinin eline kalmış. Diğer tarayıcılar gibi 50-100 geliştirmen yok. Güvenirim dersen buyrun.
Cent yılda 1-2 defa güncelleme yapıyor memnunum. Aslında saf chromium google hesap girişi yapsa en iyisi o malum

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Thorium çok hızlı Cent tarayııcıda öyle Çoğu tarayıcı chromium tabanlı. Fakat thoryumu 1 kişi geliştiriyor bu da büyük risk demek.
İşiniz 1 kişinin eline kalmış. Diğer tarayıcılar gibi 50-100 geliştirmen yok. Güvenirim dersen buyrun.
Cent yılda 1-2 defa güncelleme yapıyor memnunum. Aslında saf chromium google hesap girişi yapsa en iyisi o malum
Virüs bakımından mı riskli?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yolcu arslan
Virus değil truvatı yada madencilik gibi arkaplanda ufak eklentiler. Virus eskilerde kaldı şimdilerde virus pek yapılmıyor. Genelde sızma ve truva atı.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Virus değil truvatı yada madencilik gibi arkaplanda ufak eklentiler. Virus eskilerde kaldı şimdilerde virus pek yapılmıyor. Genelde sızma ve truva atı.
Hocam Thorium'un DRM koruma bileşeni klasörünü, Brave'e attım. Brave'de de çalışıyor artık UDEMY. Yani Throium kullanmama gerek yok.

Top Bottom