Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 Sensör OLED Ekranlı & Makro Yazılımlı Özel PTFE Kaplama 59gr RGB Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz (Tri Mod 2.4 GHz Kablosuz + BT5.1 + Type-C)
Ürün degerlendirmeleri ve özelliklerine göre fiyatını hak ediyor. Mouse bizzat alıp kullanmadım ama kağıt üzerindeki değerlere göre alınabilir duruyor.Alınır mı dostlar ? Arkadaşıma kablosuz mouse bekliyorduk 159 serisi indirimleri bitince vazgeçmiştik bu fırsat ise alacağım.
Bozuluyor mu ? yumuşaktan kastınız nedir aşırımı fazla sayıyor.Almayın aldırmayın encoderı çok yumuşak kafayı sıyırırsınız
alasım geldi valla ya, kabloludan gına geldi.
Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 Sensör OLED Ekranlı & Makro Yazılımlı Özel PTFE Kaplama 59gr RGB Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz (Tri Mod 2.4 GHz Kablosuz + BT5.1 + Type-C)
Çok hassas rekabetçi oyunlar oynarken elinize silah yerine bıçak geliyor,webde gezerken sayfa kendi kendine aşağı kayıyor ws kronik sorunlu bir model ne yazık kiAlıntıyı görüntüle
Sepette kupon da uyguluyor 1085₺ geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bozuluyor mu ? yumuşaktan kastınız nedir aşırımı fazla sayıyor.
Kendi kendine kaydırıyor ise sıkıntılı bir durum. Arkadaşıma da söyledim kaçırma diye.Çok hassas rekabetçi oyunlar oynarken elinize silah yerine bıçak geliyor,webde gezerken sayfa kendi kendine aşağı kayıyor ws kronik sorunlu bir model ne yazık ki
ben 3 ay kullandım kendi kendine aşağıya kayma falan yoktuÇok hassas rekabetçi oyunlar oynarken elinize silah yerine bıçak geliyor,webde gezerken sayfa kendi kendine aşağı kayıyor ws kronik sorunlu bir model ne yazık ki
Bu kupon size özelAlıntıyı görüntüle
Sepette kupon da uyguluyor 1085₺ geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bozuluyor mu ? yumuşaktan kastınız nedir aşırımı fazla sayıyor.