Neler Yeni

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Forumtirt
İlgilendiği Kategoriler
.
Bu fiyata 3395 Sensörü görünce aldım. Mouse'u satın alan ilk kişilerden biriyim, konuyu açtığım tarihte hepsiburada'da ilana girdi. Şu an yeni olduğu için özelliklerini bile yazmamışlar. Bu marka ise yeni çıktı sanırım, Claw's markasının üst sınıfı diye anladım.

HB: https://www.hepsiburada.com/throne-...aming-mouse-2-4ghz-bt-type-c-pm-HBC00006Y9HP9

Sitesi ve yazılımları:
Not: Çinli markadaki yazılımın versiyonu daha güncel: http://www.sztorich.cn/gm009.html

Alıntıyı görüntüle

Mouse yurtdışında GM009 olarak biliniyor. Ürünü üreten fabrika AttackShark, Furylevel gibi markaların mouselarını da üretmekte. Hatta bu markaların yazılımları neredeyse birebir aynı. Bu yüzden benzer performans bekleyebilirsiniz.

Mouse'un Alibaba sayfasından aldığım özellikleri aşağıdaki gibi:
Ürün: https://www.alibaba.com/product-det...picsearch.normal_offer.d_image.69ab5f93Rwdb5G
Alıntıyı görüntüle

Mouse sözde 8kHz Polling destekliyor fakat Hepsiburada'da satılan ürün 1kHz dongle ile geliyor. 8 kHz için özel dongle almak gerekecek. Henüz bu dongle satışta yok, bulamadım. Kablolu bağlantıda 8kHz açılmıyor, yazılımında çıkmıyor.

Sensörü PAW3395 (SE değil)
MCU: Görseldeki gibi BK3633QN

Alıntıyı görüntüle

AttackShark'ların ilk versiyonunda görülen takılma, capslock donması vb. problemler bulunmamakta. Üreten firma yeni seri ürünlerinde hatalarını düzeltmiş.

Şekil olarak Deathadder şekline benzer bir gövdesi var fakat üst kısmı daha yükseltili olduğu için avuç içine tam oturuyor, Deathadder'daki gibi elimizi neredeyse düz tutmamıza gerek kalmıyor. Ağrılık merkezi arka kısımlara konumlandırılmış. Ben tercihen ağırlık merkezinin ortada olmasını seviyorum. Bu sayede daha kolay havaya kalkıyor.

Bataryası ise sallanabiliyor, çünkü batarya köpük ile bir hazneye sıkıştırılmış, iyi bir ivmeyle mouse'u sallarsanız gördüğünüz pil hareket ediyor. Normal kullanım senaryolarında o kadar hızlı sallamanızın mümkünatı yok.
Ben sonrasında mouse'u modladım, tam sensörün ortasına bantladım üstüne iki köpüğün arasında da sıkıştırdım.

Yazılım olarak da böyle, piyasadaki çoğu ucuz 3395 mouse ile aynı yazılım. Hatta Attack Shark X6 ile birebir aynı yazılım,

Alıntıyı görüntüle

Çinli versiyonun driver versiyonu daha güncel gözüküyor, yukarıda linki vardı bu arada.

Alıntıyı görüntüle

İlk başta biraz kötümserdim fakat şu an çok memnum. Bu mouse'a 8kHz dongle gelirse de tadından yenmez.
Mouseu açarken hangi, aletler kullandın ve içini açarken nelere dikkat etmeliyim önerin var mı ? Ve sence servisin anlayamayacağı bir şekilde açılabilir mi içi?

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Bedirhan Şen
Mouseu açarken hangi, aletler kullandın ve içini açarken nelere dikkat etmeliyim önerin var mı ? Ve sence servisin anlayamayacağı bir şekilde açılabilir mi içi?
Mouse yi açarken skatezleri sökmek zorunda kaldığın için her türlü belli olur diye düşünüyorum. Ben direk çok takmadan söktüm pili ortaya aldım skatezleri değiştirdim. İade olmaz ama bir sıkıntı olursa garanti karşılar diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Forumtirt
İlgilendiği Kategoriler
.
Mouse yi açarken skatezleri sökmek zorunda kaldığın için her türlü belli olur diye düşünüyorum. Ben direk çok takmadan söktüm pili ortaya aldım skatezleri değiştirdim. İade olmaz ama bir sıkıntı olursa garanti karşılar diye düşünüyorum.
Iade etmek istemem zaten, hayatımda gördüğüm en fp mouse çünkü. Main mouseum cobra pro ve onu aratmıyor gerçekten. Efso. Cevabını için de teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bedi

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
delux 800pro, furylevel z1 ve bu mouse arasından hangisi alınır?

SadeceSeyf

80+ Gold

lonelyboy

80+
Scrollu nasıldır bunun, bide attack shark x6da sol clickde gıcırdama sorunu vardı bunda yok demi

gkn52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Gökhan
Attack shark x3 mü yoksa bu mu
X3 amazonda 989 tl ye inmiş hangisini almalıyım sizce

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enis
Naysla aldım beleş cidden çok pahallı mouse kullandım bunun gibi degildi hiç birii yakında 2k++ olur fiyatı

Top Bottom