Neler Yeni

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

SadeceSeyf

80+ Gold
Click latency'den bahsediyorsun. 1 saniyeye yakın değer imkansız, öyle bir mouse varsa bozuk seri denk gelmiştir. Genelde 5-10 ms click gecikmesi bulunur, microswitch'lerin stabil hale gelmesi de genelde bu kadar sürüyor. Elimde 0.1ms gecikmeli Razer mouselar da var, (Deathadder v2mini, Viper Mini), gecikme anlamında herhangi bir fark göremiyorum.

Motion sync, smoothing olarak bilinen hareket etme gecikmesinden bahsediyordum. Mouse hareketlerinde herhangi bir hissedilir gecikme bulunmuyor. İki MCU'yu karşılaştıracak olursak da (Nordic ve Beken), aralarında 0.5 ms- 1 ms fark bulunuyor. Bu da hisssedilebilecek bir değer değil. 8kHz'de belki Beken MCU sapıtıyordur, orasını bilemeyeceğim, henüz öyle bir test göremedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redditdeki adam zaten dpi tuşunda bu problemi yaşıyormuş, büyük ihtimal yazılım overlay'i ile dpi tuşunu override ediyordu. Bu da gecikmelere yol açıyordu. Sonradan donanımsal tuş atamasına geçildi.
Bu Delux de bir kere şikayet görmesem şaşacağım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat 1299 TL şuan

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Alınır mi

SadeceSeyf

80+ Gold

TR1P G4NG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
KEA
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Sipariş verdim bakalım umarım iyidir. Sizce iyi mi ettik kötü mü? :)

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Bedirhan Şen
SS prime mini var almaya değermi yoksa yeni çıkacak modellerimi bekliyim

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Ömür AYCIL
Biraz daha kalipli olsa bende alirdim

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Bedirhan Şen
@SadeceSeyf Hocam inceledinmi bugün sipariş etmeyi düşünüyorum

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Bu fiyata 3395 Sensörü görünce aldım. Mouse'u satın alan ilk kişilerden biriyim, konuyu açtığım tarihte hepsiburada'da ilana girdi. Şu an yeni olduğu için özelliklerini bile yazmamışlar. Bu marka ise yeni çıktı sanırım, Claw's markasının üst sınıfı diye anladım.

HB: https://www.hepsiburada.com/throne-...aming-mouse-2-4ghz-bt-type-c-pm-HBC00006Y9HP9

Sitesi ve yazılımları:
Not: Çinli markadaki yazılımın versiyonu daha güncel: http://www.sztorich.cn/gm009.html

Alıntıyı görüntüle

Mouse yurtdışında GM009 olarak biliniyor. Ürünü üreten fabrika AttackShark, Furylevel gibi markaların mouselarını da üretmekte. Hatta bu markaların yazılımları neredeyse birebir aynı. Bu yüzden benzer performans bekleyebilirsiniz.

Mouse'un Alibaba sayfasından aldığım özellikleri aşağıdaki gibi:
Ürün: https://www.alibaba.com/product-det...picsearch.normal_offer.d_image.69ab5f93Rwdb5G
Alıntıyı görüntüle

Mouse sözde 8kHz Polling destekliyor fakat Hepsiburada'da satılan ürün 1kHz dongle ile geliyor. 8 kHz için özel dongle almak gerekecek. Henüz bu dongle satışta yok, bulamadım. Kablolu bağlantıda 8kHz açılmıyor, yazılımında çıkmıyor.

Sensörü PAW3395 (SE değil)
MCU: Görseldeki gibi BK3633QN

Alıntıyı görüntüle

AttackShark'ların ilk versiyonunda görülen takılma, capslock donması vb. problemler bulunmamakta. Üreten firma yeni seri ürünlerinde hatalarını düzeltmiş.

Şekil olarak Deathadder şekline benzer bir gövdesi var fakat üst kısmı daha yükseltili olduğu için avuç içine tam oturuyor, Deathadder'daki gibi elimizi neredeyse düz tutmamıza gerek kalmıyor. Ağrılık merkezi arka kısımlara konumlandırılmış. Ben tercihen ağırlık merkezinin ortada olmasını seviyorum. Bu sayede daha kolay havaya kalkıyor.

Bataryası ise sallanabiliyor, çünkü batarya köpük ile bir hazneye sıkıştırılmış, iyi bir ivmeyle mouse'u sallarsanız gördüğünüz pil hareket ediyor. Normal kullanım senaryolarında o kadar hızlı sallamanızın mümkünatı yok.
Ben sonrasında mouse'u modladım, tam sensörün ortasına bantladım üstüne iki köpüğün arasında da sıkıştırdım.

Yazılım olarak da böyle, piyasadaki çoğu ucuz 3395 mouse ile aynı yazılım. Hatta Attack Shark X6 ile birebir aynı yazılım,

Alıntıyı görüntüle

Çinli versiyonun driver versiyonu daha güncel gözüküyor, yukarıda linki vardı bu arada.

Alıntıyı görüntüle

İlk başta biraz kötümserdim fakat şu an çok memnum. Bu mouse'a 8kHz dongle gelirse de tadından yenmez.
Şuan indirimde görünmüyor ayrıca n.11'de var mı?

Top Bottom