Fears
80+
Alınmaz mı diyorsunuz hocam sizce ,bende sipariş vermiştim hiç uğraşmayayım iade edeyim direktmasada oynarken sorun yok hissetmiyorum. Havada sert sallarsam oluyor
Alınmaz mı diyorsunuz hocam sizce ,bende sipariş vermiştim hiç uğraşmayayım iade edeyim direktmasada oynarken sorun yok hissetmiyorum. Havada sert sallarsam oluyor
Malzeme kalitesi gayet üst kalite, bundan daha kötü logitech, razer mouselar gördüm.Alınmaz malzeme kalitesi vasat her şey sensor falan degil malesef
bataryanın sallanması mümkün fakat çok hızlı sallamanız lazım. Aslında bataryayı güzel oturtmuşlar, siyah köpükle sıkıştırılmış. Yarın fotoğraflarını atacağım.Alınmaz mı diyorsunuz hocam sizce ,bende sipariş vermiştim hiç uğraşmayayım iade edeyim direkt
Zam yok aslında hocam 1299 a düşmüştü geri düzeltmişler fiyatıPaw3395 Sensor Max 26000dpi Tri Modes 2.4g Wired Bt Mouse Gaming Light Weight Wireless Mouse Rgb Rechargeable Gaming Mouse - Buy Paw3395 Sensor Max 26000dpi Tri Modes 2.4g Wired Bt Mouse Gaming light Weight Wireless Mouse rgb Rechargeable Gaming Mous
Paw3395 Sensor Max 26000dpi Tri Modes 2.4g Wired Bt Mouse Gaming Light Weight Wireless Mouse Rgb Rechargeable Gaming Mouse - Buy Paw3395 Sensor Max 26000dpi Tri Modes 2.4g Wired Bt Mouse Gaming light Weight Wireless Mouse rgb Rechargeable Gaming Mouse Product on Alibaba.comwww.alibaba.com
ürün bu oem 15 dolarlık bir ürün 1290 hadi tamam denebilir ama bir gecede zam yapmışlar.
Mouse kullanmasak yicez dedigini beş para etmez bir yapısı var James Donkey mouse var bitane elimde 3 5 dolara almıştım bundan daha sağlamMalzeme kalitesi gayet üst kalite, bundan daha kötü logitech, razer mouselar gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bataryanın sallanması mümkün fakat çok hızlı sallamanız lazım. Aslında bataryayı güzel oturtmuşlar, siyah köpükle sıkıştırılmış. Yarın fotoğraflarını atacağım.
Ben şahsen iade etmeme kararı aldım
Hocam benim de fikrim çok olumlu ama inan bu forumdaki bazı insanlara değmez. İnsanların garip bir kompleksi var anlamış değilim,İnceleme yapıyorum arkadaşlar şuan fikrim çok olumlu
İnceleme yapıyorum arkadaşlar şuan fikrim çok olumlu
Ek olarak batarya sallanmıyor bendeHocam bende şimdi açtım yazılım felan kurmadım ancak hissiyatı çok iyi biraz kurcalayacağım bakalım
Bataryayı sallamak için insan üstü kuvvet gerekiyor zaten, siyah köpükle sıkıştırılmış.Hocam bende şimdi açtım yazılım felan kurmadım ancak hissiyatı çok iyi biraz kurcalayacağım bakalım
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak batarya sallanmıyor bende
hocam bu ne hızBataryayı sallamak için insan üstü kuvvet gerekiyor zaten, siyah köpükle sıkıştırılmış.
Şu şekil:
Alıntıyı görüntüle
Ben mouse'u modladım bu arada, bataryayı ağırlık merkezi için mouse'un ortasına koydum.
Alıntıyı görüntüle
Kendi skatezleri gayet iyi kayıyor fakat tercihen ben Obsidian dot skatez koydum. Mouse çok güzel, özellikle dokusu, ipeksi bir plastik kalitesi var.
hocam bu ne hız