Neler Yeni

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

deixina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
demir
teşekkürler. Windows indirmeme izin vermiyor nedense
Rica ederim. Evet sitelerinde SSL sertifikası bile yok. Virustotalde bile 4 virüs çıkıyor. Bir tehdit oluşturduğunu sanmıyorum ancak dosyalarını imzalatmayı geç, sitelerine ssl sertifikası bile almamışlar. Çok kafaya takmıyorlar sanırım.

SadeceSeyf

80+ Gold
Rica ederim. Evet sitelerinde SSL sertifikası bile yok. Virustotalde bile 4 virüs çıkıyor. Bir tehdit oluşturduğunu sanmıyorum ancak dosyalarını imzalatmayı geç, sitelerine ssl sertifikası bile almamışlar. Çok kafaya takmıyorlar sanırım.
https://claw-s.com/pages/destek?driverdetails=61 claws dan driver linki attılar direk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün 1000Hz. Daha fazla seçeneğin geleceğini söylüyorlar. Hem de fiyat performans diyor. Oled ekrana göre gerçekten fiyatı iyi. Umarım kalitelidir.

https://claw-s.com/pages/destek?driverdetails=61 claws dan driver linki attılar direk.

Ürün 1000Hz. Daha fazla seçeneğin geleceğini söylüyorlar. Hem de fiyat performans diyor. Oled ekrana göre gerçekten fiyatı iyi. Umarım kalitelidir.
Arkadaşın attığı link ile üreticinin attığı link aynı bu arada. Sadece indirirken problem çıkarmıyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Osman Kankal
Şu alan arkadaşlardan biri eline geçtiyse bir söylesin nasıl :D

coolsnow

80+
Şu alan arkadaşlardan biri eline geçtiyse bir söylesin nasıl :D
Hepsiburada rekor hızla eve getiriyor, dağıtıma çıkmış. öğle aramda inceleyeceğim :D

Bu durum çinin internetinin dışarıya kapalı olmasından kaynaklı, devletleri tüm internet trafiğini izliyor

Son düzenleme:

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Bedirhan Şen
Ss prime miniden geçmeyi düşünüyorum hb satıcı zam gelme ihtimaline karşı alsam iadede sıkıntı çıkartırlarmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Osman Kankal
İnceleme atacağım yarın gelir büyük ihttimalle
Tamamdır hocam bekliyorum :D Ona göre 502 den bi geçiş yaparım memnunum mousedan ama çok uzun zamandır el alışkanlığı oldu farklı kan şart.
Hepsiburada rekor hızla eve getiriyor, dağıtıma çıkmış. öğle aramda inceleyeceğim :D

Bu durum çinin internetinin dışarıya kapalı olmasından kaynaklı, devletleri tüm internet trafiğini izliyor
Ofis avcılardayken aynı günde teslimat seçeneği vardı amazonda ondan daha hızlısını görmemiştim :D

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Burak
Ürün dışarıdan bakıldığında f/p görünüyor umarım güzeldir hayırlı olsun herkese

coolsnow

80+
Geldi, kutu açılımını yaptım, biraz aceleye kaçtı :)
Akşam daha detaylı bakacağım

Video kalitesi çok kötü olmuş, akşama daha iyi kamerayla daha iyisini paylaşacağım.

Mouse uyku süresi ayarlardan arttırılabiliyor, (8dk yaptım) takılma caps-lock donma problemi vs yok.
8khz şimdilik yok. Çinli yazılımı kurup deneyeceğim, belki kabloluda açılır. Gelen adaptör de 1khz bu arada.
Ekran özelleşmiyor ve hep açık.
İçinde batarya sallanıyor (15 gün deneyip iade etmem için mükemmel sebep).

Switch olarak sanırım Huano Blue Switch Blue dot kullanmışlar. (50 Milyon ömrü olan başka switch yok.

Not: beklediğim kaliteyi yazılımda vs bulamadım. yazılımı resmen çöp, o arayüz nedir. Fakat mouse'un plastik dokusu muazzam.

Son düzenleme:

ozerotr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Özer Güzel
Twitter
avoniss
Facebook
ozerotr
Attack Shark x6'dan geçilir mi acaba? Scroll tuşu bozuldu 1 seneyi tamamlamadan..

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Switchleri vs soranlar için bunları buldum.
Alıntıyı görüntüle

IC'si ise sanırım bu:

Pardon MCU'su buymuş:
BK3633 / CX52850
ürün özellik olarak pek iyi durmuyor ve nasıl 8khz olup cx veya baken var? ağır kumar ve oled ekran bence göz boyuyor. genede şans verilir çünkü fazla ucuz.

Geldi, kutu açılımını yaptım, biraz aceleye kaçtı :)
Akşam daha detaylı bakacağım

Video kalitesi çok kötü olmuş, akşama daha iyi kamerayla daha iyisini paylaşacağım.

Mouse uyku süresi ayarlardan arttırılabiliyor, (8dk yaptım) takılma caps-lock donma problemi vs yok.
8khz şimdilik yok. Çinli yazılımı kurup deneyeceğim, belki kabloluda açılır. Gelen adaptör de 1khz bu arada.
Ekran özelleşmiyor ve hep açık.
İçinde batarya sallanıyor (15 gün deneyip iade etmem için mükemmel sebep).

Switch olarak sanırım Huano Blue Switch Blue dot kullanmışlar. (50 Milyon ömrü olan başka switch yok.

Not: beklediğim kaliteyi yazılımda vs bulamadım. yazılımı resmen çöp, o arayüz nedir. Fakat mouse'un plastik dokusu muazzam.
fp olmuş gibi ama mcu ve switchin belirsizligi felan filan bence furylevel daha alınası halen zam gelmediyse. genede iyi bir altarnetif olmuş enteresan

coolsnow

80+
ürün özellik olarak pek iyi durmuyor ve nasıl 8khz olup cx veya baken var? ağır kumar ve oled ekran bence göz boyuyor. genede şans verilir çünkü fazla ucuz.

fp olmuş gibi ama mcu ve switchin belirsizligi felan filan bence furylevel daha alınası halen zam gelmediyse. genede iyi bir altarnetif olmuş enteresan
furylevel, Attack shark ve bu mouse hepsi aynı MCU, aynı fabrika, aynı yazılım. Tek değişen mouse şekli, switchler ve ışık ekran vs.

Ben şahsen şu an pek beğenmedim, ağırlık merkezi biraz arkada. Ayrıca içinde bataryası sallanıyor. İade için sebep buldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,809
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom