Neler Yeni

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
furylevel, Attack shark ve bu mouse hepsi aynı MCU, aynı fabrika, aynı yazılım. Tek değişen mouse şekli, switchler ve ışık ekran vs.

Ben şahsen şu an pek beğenmedim, ağırlık merkezi biraz arkada. Ayrıca içinde bataryası sallanıyor. İade için sebep buldum
furylevelin switchi ve mcusu belli en azından, şikayet yok ve garantisi iyi. bence buna oranla daha safe ama altarnetif olarak değişik duruyor. İnceleme sizin mi bu arada videodaki ?

coolsnow

80+
furylevelin switchi ve mcusu belli en azından, şikayet yok ve garantisi iyi. bence buna oranla daha safe ama altarnetif olarak değişik duruyor. İnceleme sizin mi bu arada videodaki ?
Evet benim, bu arada kesin switch bilgisini vereyim (içine baktım):
Huano Blue Switch White dot (Gümüş kaplı, altın değil). istediğim kadar hafif değil, belli bir basma ağırlığı var, pek beğenmedim.

MCU su da Furylevel ile aynı BK3633, yazılımları bile aynı.

Takılma problemi şu an yok. mousetester'da stabil 1000hz polling veriyor. akşam çin yazılımıyla 8k polling deneyeceğim.

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
ilkay
Evet benim, bu arada kesin switch bilgisini vereyim (içine baktım):
Huano Blue Switch White dot (Gümüş kaplı, altın değil). istediğim kadar hafif değil, belli bir basma ağırlığı var, pek beğenmedim.

MCU su da Furylevel ile aynı BK3633, yazılımları bile aynı.

Takılma problemi şu an yok. mousetester'da stabil 1000hz polling veriyor. akşam çin yazılımıyla 8k polling deneyeceğim.
Cihazı açtıysanız pile bakmışsınızdır. Sizce fabrikasyon hatası mı yoksa kronik olarak böyle midir bu modeller. Bende sipariş ettim ancak siz pil sallanıyor vs dediğiniz için iade etmeyi düşünüyorum şuan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hakan Arman
oled ekran yerine nordic mcu koysana. artık nasıl bir oled'se maliyeti hiç yok anlaşılan

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
ilkay
Cihazı açtıysanız pile bakmışsınızdır. Sizce fabrikasyon hatası mı yoksa kronik olarak böyle midir bu modeller. Bende sipariş ettim ancak siz pil sallanıyor vs dediğiniz için iade etmeyi düşünüyorum şuan.
Bende de sallanıyor muhtemelen hepsinde böyle

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,933
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

SadeceSeyf

80+ Gold
Geldi, kutu açılımını yaptım, biraz aceleye kaçtı :)
Akşam daha detaylı bakacağım

Mesaj otomatik birleştirildi:

Video kalitesi çok kötü olmuş, akşama daha iyi kamerayla daha iyisini paylaşacağım.

Mouse uyku süresi ayarlardan arttırılabiliyor, (8dk yaptım) takılma caps-lock donma problemi vs yok.
8khz şimdilik yok. Çinli yazılımı kurup deneyeceğim, belki kabloluda açılır. Gelen adaptör de 1khz bu arada.
Ekran özelleşmiyor ve hep açık.
İçinde batarya sallanıyor (15 gün deneyip iade etmem için mükemmel sebep).

Switch olarak sanırım Huano Blue Switch Blue dot kullanmışlar. (50 Milyon ömrü olan başka switch yok.

Not: beklediğim kaliteyi yazılımda vs bulamadım. yazılımı resmen çöp, o arayüz nedir. Fakat mouse'un plastik dokusu muazzam.
8k değil mouse şirket 1000hz diyor claws ve yakında bir sürü bu şekil mouse gelecek yazdılar bana sabah

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Beğen
Reaksiyonlar: Bedi

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
furylevel z1 ile attack shark x3 max arasında hangisini tercih edersiniz peki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,053
Üyeler
161,646
Son üye
vipadam7
Top Bottom