Neler Yeni

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Erkan
Genel kanı nedir iyi mi? kötümü pil kapasitesi doğrumu

coolsnow

80+
İlk mesajı güncelledim. Claw's ile irtibatta olan birileri vardı, 8kHz dongle istiyoruz, bir an önce getirsinler!
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu ne hız

Gördüğüm kadarıyla fury level z1 üreten firma üretmiş bu fareyi de Shenzhen Torich Electronic Technology Co., Ltd. olarak geçiyor

Evet aynı firma, piyasadaki çoğu f/p 3395 mouse'u aynı firma üretiyor.

Genel kanı nedir iyi mi? kötümü pil kapasitesi doğrumu

Ekler

• 12.jpg
    12.jpg
    2.8 MB · Hit: 183
Son düzenleme:

frqn

80+
İlk mesajı güncelledim. Claw's ile irtibatta olan birileri vardı, 8kHz dongle istiyoruz, bir an önce getirsinler!

Ağa claws ile irtibatta olan varsa buna yakın fiyata nordic mcu lu klasik bir mouse getirsinler, mouse sorunu komple çözülsün

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Erkan

Bilgi için teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,176
İsim
Murat Orhan

Beken MCU kullaniyor bu ürün de 8khz dongle ile kol gibi ms latency sorunları olur.

Zymnax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert
Switchler nasil? Tiklamalari sert olan bir mouse istiyorum. Kullandigim butun mouselarin tiklamasi hep hafif. Yanlislikla tiklamak cok kolay oluyor. Bunda da oyle mi? Mesela bi Superlight, Deathadder V3 Pro, Zowie EC2-CW vb populer bir mouse ile kiyaslayabilecek biri var mi?

coolsnow

80+
Switchler nasil? Tiklamalari sert olan bir mouse istiyorum. Kullandigim butun mouselarin tiklamasi hep hafif. Yanlislikla tiklamak cok kolay oluyor. Bunda da oyle mi? Mesela bi Superlight, Deathadder V3 Pro, Zowie EC2-CW vb populer bir mouse ile kiyaslayabilecek biri var mi?
Tıklamaları sert, ben hafif bir switchle değişmeyi planlıyorum. Yanlışlıkla tıklamak mümkün değil. Bu arada fark ettiğim en önemli unsur mouse'un plastik butonlarının sallanması. mouse'u özgürce masaya vuruyorum, ne ses ne sallanma. Switch değişsem bunu kaybedeceğim sanırım.

Huanou Blue Shell White dot bu. Encoder ise F-Switch

M800 Ultranın 8khzde gecikmelerine bakın.
Nordic ile aralarında 0.5ms ile 1ms gecikme fark var?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,176
İsim
Murat Orhan
Tıklamaları sert, ben hafif bir switchle değişmeyi planlıyorum. Yanlışlıkla tıklamak mümkün değil. Bu arada fark ettiğim en önemli unsur mouse'un plastik butonlarının sallanması. mouse'u özgürce masaya vuruyorum, ne ses ne sallanma. Switch değişsem bunu kaybedeceğim sanırım.

Huanou Blue Shell White dot bu. Encoder ise F-Switch

Nordic ile aralarında 0.5ms ile 1ms gecikme fark var?

imkanı yok yer yer 27 msnin üstlerine çıkıyor onu da geçtim bekenler 1ms için iyi mcular üstünde yeterli değiller. Redditte bile 1 saniyeye yakın değerler alanlar bile mevcut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hakan Arman
Bataryayı sallamak için insan üstü kuvvet gerekiyor zaten, siyah köpükle sıkıştırılmış.
Şu şekil:
Alıntıyı görüntüle

Ben mouse'u modladım bu arada, bataryayı ağırlık merkezi için mouse'un ortasına koydum.

Alıntıyı görüntüle

Kendi skatezleri gayet iyi kayıyor fakat tercihen ben Obsidian dot skatez koydum. Mouse çok güzel, özellikle dokusu, ipeksi bir plastik kalitesi var.
Hadi sırada ki modlama oled ekrana coolsnow yazmak olsun :D

coolsnow

80+
imkanı yok yer yer 27 msnin üstlerine çıkıyor onu da geçtim bekenler 1ms için iyi mcular üstünde yeterli değiller. Redditte bile 1 saniyeye yakın değerler alanlar bile mevcut.
Click latency'den bahsediyorsun. 1 saniyeye yakın değer imkansız, öyle bir mouse varsa bozuk seri denk gelmiştir. Genelde 5-10 ms click gecikmesi bulunur, microswitch'lerin stabil hale gelmesi de genelde bu kadar sürüyor. Elimde 0.1ms gecikmeli Razer mouselar da var, (Deathadder v2mini, Viper Mini), gecikme anlamında herhangi bir fark göremiyorum.

Motion sync, smoothing olarak bilinen hareket etme gecikmesinden bahsediyordum. Mouse hareketlerinde herhangi bir hissedilir gecikme bulunmuyor. İki MCU'yu karşılaştıracak olursak da (Nordic ve Beken), aralarında 0.5 ms- 1 ms fark bulunuyor. Bu da hisssedilebilecek bir değer değil. 8kHz'de belki Beken MCU sapıtıyordur, orasını bilemeyeceğim, henüz öyle bir test göremedim.

Redditdeki adam zaten dpi tuşunda bu problemi yaşıyormuş, büyük ihtimal yazılım overlay'i ile dpi tuşunu override ediyordu. Bu da gecikmelere yol açıyordu. Sonradan donanımsal tuş atamasına geçildi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,066
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom