Neler Yeni

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,497
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şuan indirimde görünmüyor ayrıca n.11'de var mı?
1727895315257.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Erkan
Bu gün geldi yazılımını indirdim oyun oynadım iyi ama prime alışık olduğumuzdan dolay prime daha iyi gibi geldi tuşlar basmak için güç istemiyor sert değil Mouse pad çok iyi kayıyor yağ gibi prime bu yok
Mouse fena değil kasa orta şeker bu paraya alınır siyah olsa daha güzel olur muş. Ben macera olsun diye aldım fena değil normalde kablosuz Mouse almam ürün iyi çıktı takılma yok oyunda bariz bir şey görmedim bana göre güzel

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Bedirhan Şen
Bu gün geldi yazılımını indirdim oyun oynadım iyi ama prime alışık olduğumuzdan dolay prime daha iyi gibi geldi tuşlar basmak için güç istemiyor sert değil Mouse pad çok iyi kayıyor yağ gibi prime bu yok
Mouse fena değil kasa orta şeker bu paraya alınır siyah olsa daha güzel olur muş. Ben macera olsun diye aldım fena değil normalde kablosuz Mouse almam ürün iyi çıktı takılma yok oyunda bariz bir şey görmedim bana göre güzel
prime dan geçmeye değermi sence

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Erkan
prime dan geçmeye değer dersem yalan söylemiş olurum ama tercih meselesi prime tokluğu yok daha narin hissettiriyor mouse çok hafif ve küçük rival 3 gibi oyunda bir sıkıntı yok işini gayet iyi yapıyor takılma yok fiyat uygundu aldım siyah olsa daha iyi olurdu alışamadım rengine rival 3 yerine bunu alırdım bana göre alınır pişman olmazsınız keşke almasaydım demedim

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Bedi
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Erkan
mouse 3.jpg
mouse 5.jpg
mouse.jpg
mouse 3.jpg
mouse.jpg
mouse.jpg
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağdaki rival3 soldaki prime

• Beğen

TR1P G4NG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
KEA
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

Hocam mouse'da macro ayarı var mıdır sana ulaştığı için soruyorum

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Bedirhan Şen
Siparişi verdim yarın gelir bi bakarız

cohannan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Can Demir
Mousedan aldım bugün teslim edildi çok hoşuma gitti paylaşım için teşekkürler

• Beğen

coolsnow

80+
Bir hafta sonunda pil logosu yanıp sonmaya başladı, bu aşamda takılmalar olabiliyor, yanıp sönmeye başlamadan şarj etmek lazım.

Top Bottom