Neler Yeni

🔥İndirim Thrustmaster T248 direk siyon Racing PS4 / PC 15.953 tl

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
eyyüb

r137

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
r r
t300 rs yerine alınır mı?

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
eyyüb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
t300 rs yerine alınır mı?
t300 dağa iyi deniyor ama bütçe meselesi.
T248 ise hem dişlili hem kayışlı bir sistem kullanıyor ancak T300 RS GT full kayışlı sistemem bu şekilde açıklama var t300 tabi ki iyi ama bütçeye bakar.

r137

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
r r
Şimdi 22bin gözüküyor. Sepetteki fiyat olarak 16bin kaldı ama nasıl bir sistem anlayamadım.

r137

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
r r
T300'ün muadili bir ürün değil bu, doğrudan kıyaslamamak lazım. Bütçe el veriyorsa T300 tercih edilir.
Çok büyük bir beklentim yok. Logitechler çok sesli deniyor. Bunda feedback ve sessizlik daha iyi gibi ama shifter sesli. İlerde belki uygun usb vites bakılabilir. Pedal olarak da t300'den daha iyi değil mi? t300'ün bariz avantajı sanırım daha hızlı tepkisel olması ve simidin değişebilmesi.

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Çok büyük bir beklentim yok. Logitechler çok sesli deniyor. Bunda feedback ve sessizlik daha iyi gibi ama shifter sesli. İlerde belki uygun usb vites bakılabilir. Pedal olarak da t300'den daha iyi değil mi? t300'ün bariz avantajı sanırım daha hızlı tepkisel olması ve simidin değişebilmesi.
Hocam fiyat artmış sanırım

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Engin
T248 Logitech'lerden daha sessiz çalışır, pedalları standart T300 pedallarından daha iyi doğrudur. Benim kıstas noktam aslında basein kendisiydi. Hem güç, hem full kayışlı hem de dediğin gibi değiştirilebilir simitli olmasıyla daha iyi, yani aslında her açıdan T300 base olarak daha üstün. Ama hani aradaki fiyat farkına bakmak lazım, ne kadar değeceği tartışılır. T248 de gayet yeterli olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: r137

r137

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
r r
T248 Logitech'lerden daha sessiz çalışır, pedalları standart T300 pedallarından daha iyi doğrudur. Benim kıstas noktam aslında basein kendisiydi. Hem güç, hem full kayışlı hem de dediğin gibi değiştirilebilir simitli olmasıyla daha iyi, yani aslında her açıdan T300 base olarak daha üstün. Ama hani aradaki fiyat farkına bakmak lazım, ne kadar değeceği tartışılır. T248 de gayet yeterli olur.
Base hibrid olduğu için çarklar ses yapar mı diye baktım ama videolarda çok anlayamadım. g29 için çok takur tukur diyorlar örneğin. benzer bir sorun olur mu sizce?

Seste sorun olmuyorsa hibrid olmasının dezavantajı tam olarak ne oluyor? Ortalama bir kullanıcı için ne eksiklik hissedilir?

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Engin
Base hibrid olduğu için çarklar ses yapar mı diye baktım ama videolarda çok anlayamadım. g29 için çok takur tukur diyorlar örneğin. benzer bir sorun olur mu sizce?

Seste sorun olmuyorsa hibrid olmasının dezavantajı tam olarak ne oluyor? Ortalama bir kullanıcı için ne eksiklik hissedilir?
T300'den çok az daha gürültü çalışıyor ama Logi çok daha gürültülü, Logi kadar ses duymazsınız.

Aslında temelde 3 sistem vardı direksiyonlar, direct drive, kayış ve dişli şeklinde. Hibrit olarak bir sınıflandırma yoktu ama son birkaç senede çıkan yeni ürünlerle böyle bir sınıflandırma da eklenmiş oldu. T248'i aslında T150'nin gelişmiş ve yeni versiyonu olarak düşünmek lazım. Tamamen kayışlı olanlar kadar pürüzsüz ve güçlü değil, ama tamamen dişli olanlara kıyasla iki konuda da biraz daha iyi ve kayışa kıyasla daha ucuz. Tabi fiyat yapmak için biraz malzeme kalitesi farkları da oluyor.

Bence ortalama kullanıcı için güzel ürün, fiyatı makul, kalite olarak sorun çıkaracağını sanmıyorum, geceleri insanları rahatsız edecek kadar gürültü yapmaz, pedalları da yine ortalama kullanıcı için gayet yeterli. Tercih edilebilir bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,402
Üyeler
160,241
Son üye
/Skywalker/
Top Bottom