Base hibrid olduğu için çarklar ses yapar mı diye baktım ama videolarda çok anlayamadım. g29 için çok takur tukur diyorlar örneğin. benzer bir sorun olur mu sizce?
Seste sorun olmuyorsa hibrid olmasının dezavantajı tam olarak ne oluyor? Ortalama bir kullanıcı için ne eksiklik hissedilir?
T300'den çok az daha gürültü çalışıyor ama Logi çok daha gürültülü, Logi kadar ses duymazsınız.
Aslında temelde 3 sistem vardı direksiyonlar, direct drive, kayış ve dişli şeklinde. Hibrit olarak bir sınıflandırma yoktu ama son birkaç senede çıkan yeni ürünlerle böyle bir sınıflandırma da eklenmiş oldu. T248'i aslında T150'nin gelişmiş ve yeni versiyonu olarak düşünmek lazım. Tamamen kayışlı olanlar kadar pürüzsüz ve güçlü değil, ama tamamen dişli olanlara kıyasla iki konuda da biraz daha iyi ve kayışa kıyasla daha ucuz. Tabi fiyat yapmak için biraz malzeme kalitesi farkları da oluyor.
Bence ortalama kullanıcı için güzel ürün, fiyatı makul, kalite olarak sorun çıkaracağını sanmıyorum, geceleri insanları rahatsız edecek kadar gürültü yapmaz, pedalları da yine ortalama kullanıcı için gayet yeterli. Tercih edilebilir bir ürün olduğunu düşünüyorum.