Matt Murdock
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,478
- İsim
- Oğuz
Evet hocam bu konuda katılıyorum. Bir ara cidden bütçe ayırıp Arctis Nova Pro alayım demiştim çünkü ses kalitesine çok önem veriyorum fakat uzun süre araştırınca hiç bir oyuncu kulaklığının neredeyse iyi olmadığını anlamış oldum. Öyle 8-10-12 bin falan bu fiyatlara ne kadar da oyuncu dense de adam gibi müzik dinletemeyecek bir kulaklığa para vermek çok da gerekli değil. Bunu 5900'e aldım Cloud 2'den sonra biraz da olsun rahatlattı ama yine de öyle mükemmel değil. Bu tür oyuncu kulaklıklarında EQ yapınca kalite artıyor ama dediğiniz gibi hiç bir ayar birbirinden farklı hissettirmiyor. Oyun konusunda amacını yerine getiriyor o anlamda sıkıntı yok sadece.Hs80 aralarından nerdeyse en iyisiydi diyebilirim. 1500 TL ye almıştım sonradan sattım başka kulaklıkları denedim. Hocam oyuncu kulaklıkları müzikte mutlu veya tatmin etmez genelde çünkü eq dengesi dümdüzdür, bunun sebebi ise oyuncuyu yormaması ve saatlerce kullanabilmesidir. Ben şahsen Zero:Red'i 1200TL ye almıştım ve hem oyunda hem de müzikte işimi fazlasıyla görüyor. Bir de kafaüstü pek kullanmayı sevmiyorum.