Neler Yeni

🔥İndirim NUMW0 G06 2.4 WİRELESS GAMİNG KULAKLIK 1276 TL !!!

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,478
İsim
Oğuz
Hs80 aralarından nerdeyse en iyisiydi diyebilirim. 1500 TL ye almıştım sonradan sattım başka kulaklıkları denedim. Hocam oyuncu kulaklıkları müzikte mutlu veya tatmin etmez genelde çünkü eq dengesi dümdüzdür, bunun sebebi ise oyuncuyu yormaması ve saatlerce kullanabilmesidir. Ben şahsen Zero:Red'i 1200TL ye almıştım ve hem oyunda hem de müzikte işimi fazlasıyla görüyor. Bir de kafaüstü pek kullanmayı sevmiyorum.
Evet hocam bu konuda katılıyorum. Bir ara cidden bütçe ayırıp Arctis Nova Pro alayım demiştim çünkü ses kalitesine çok önem veriyorum fakat uzun süre araştırınca hiç bir oyuncu kulaklığının neredeyse iyi olmadığını anlamış oldum. Öyle 8-10-12 bin falan bu fiyatlara ne kadar da oyuncu dense de adam gibi müzik dinletemeyecek bir kulaklığa para vermek çok da gerekli değil. Bunu 5900'e aldım Cloud 2'den sonra biraz da olsun rahatlattı ama yine de öyle mükemmel değil. Bu tür oyuncu kulaklıklarında EQ yapınca kalite artıyor ama dediğiniz gibi hiç bir ayar birbirinden farklı hissettirmiyor. Oyun konusunda amacını yerine getiriyor o anlamda sıkıntı yok sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Birkan Öztürk
Evet hocam bu konuda katılıyorum. Bir ara cidden bütçe ayırıp Arctis Nova Pro alayım demiştim çünkü ses kalitesine çok önem veriyorum fakat uzun süre araştırınca hiç bir oyuncu kulaklığının neredeyse iyi olmadığını anlamış oldum. Öyle 8-10-12 bin falan bu fiyatlara ne kadar da oyuncu dense de adam gibi müzik dinletemeyecek bir kulaklığa para vermek çok da gerekli değil. Bunu 5900'e aldım Cloud 2'den sonra biraz da olsun rahatlattı ama yine de öyle mükemmel değil. Bu tür oyuncu kulaklıklarında EQ yapınca kalite artıyor ama dediğiniz gibi hiç bir ayar birbirinden farklı hissettirmiyor. Oyun konusunda amacını yerine getiriyor o anlamda sıkıntı yok sadece.
Nova Pro Kablolu aldım daha 1 hafta önce çünkü 2 yıldır aklımdaydı gamedac'ten ötürü ve takip ettiğim bir youtuber çok övmüştü. Aldım fakat gerçekten benim Zero:Red'den farksızdı, üstüne deri pedleri vs. çok rahatsız etmişti. Sanırım her youtuberin lafına kanmamak lazım.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
eyyüb
kablosuz olarak hs-80 maxta gözüm.
kablolo olarakta dt990 serilerinde önceliğim edition yoksa pro.+soun blaster ses kartı.
indirim bekliyorum hangisi denk gelirse ama kablosuz almak istiyorum artık bezdim kablodan.
@Matt Murdock
Mesaj otomatik birleştirildi:

tizler baslar dengeli kulaklık genel yapı kalitesi tatmin edici.

mic kalitesi güzel fakat gerçekte olduğundan bir tık daha perdeli ses veriyor karşı tarafa

kulaklık pad'leri gayet yumuşak kafayı güzel sarıyor ve yapı kalitesi iyi.

pil ömrü güzel.

eksiler

7.1 surround desteği yok

özetle parasını hak eden bir kulaklık
kablosuz hangisi güzel fiyatına göre onu tavsiye et boş ver bu ucuzu :D 7+1 surround yokmuş eksik :)

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,171
İsim
Diyarhan
Kullandığım için giriş seviyesi değil diyorum. Belirttiğim markalar giriş seviyesi oluyor. Bu kulaklığın ses ve mikrofon kalitesi çok daha iyi. Malzeme olarak da önde.
Alıp deniyorum o zman.

Kullandığım için giriş seviyesi değil diyorum. Belirttiğim markalar giriş seviyesi oluyor. Bu kulaklığın ses ve mikrofon kalitesi çok daha iyi. Malzeme olarak da önde.
Sarj da çalışıyor mu?

Son düzenleme:

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Enis
Alıp deniyorum o zman.

Sarj da çalışıyor mu?
Şarjda çalışmıyor diye biliyorum gerek de duymadım. Şarjı çok uzun gidiyor. 1 aydır hiç takmadım. Tabi benim kısıtlı vaktim kalıyor pc için orası ayrı :)

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer
çamışlar parti veriyor gibi ses gelen bazı oyuncular var oyunlarda onların kullandığı olmasın bu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,206
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom