Neler Yeni

🔥İndirim NUMW0 G06 2.4 WİRELESS GAMİNG KULAKLIK 1276 TL !!!

pegasus_2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
hüseyin doğan
Kullandığım için giriş seviyesi değil diyorum. Belirttiğim markalar giriş seviyesi oluyor. Bu kulaklığın ses ve mikrofon kalitesi çok daha iyi. Malzeme olarak da önde.
bunda 7.1 özelliği yok sanırım. cs2 oynuyorum tavsiye eder misiniz?

frqn

80+
bunda 7.1 özelliği yok sanırım. cs2 oynuyorum tavsiye eder misiniz?
7.1 şart değil gardaşım, kalite iyiyse alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandığım için giriş seviyesi değil diyorum. Belirttiğim markalar giriş seviyesi oluyor. Bu kulaklığın ses ve mikrofon kalitesi çok daha iyi. Malzeme olarak da önde.
mikrofon kalitesi pek iyi değil diyorlar, diğer konularda iyi sanırım. Çektim bir tane

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Enis
7.1 şart değil gardaşım, kalite iyiyse alınır.

mikrofon kalitesi pek iyi değil diyorlar, diğer konularda iyi sanırım. Çektim bir tane
Harici mikrofonlar kadar iyi kalitesi yok hocam ama çoğu kulaklıktan daha iyi. Cloud 2 core 10 üzerinden 8 ise bu da 6 7 arası. Gerisi size kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Birkan Öztürk
Arkadaşlar bir çok oyuncu kulaklıklarını denemiş birisi olarak biraz daha bütçenizi arttırıp güzel bir IEM ve harici mikrofon alın. Bu tarz kulaklıkların gerçekten sesi cılız, keyif vermeyen kulaklıklar. Emin olun pişman olmazsınız. Bakın kraken T.E, Asus Rog Delta, Arctis Pro, HS80, Arctis Nova Pro ve G733 alıp satmış veya iade etmiş birisi olarak söylüyorum.
1729237914607.png

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Gaming Kulakların genel sorunu mikrofon bence ya okadar para veriyoruz şu olayı bir çözemiyorlar

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Erdem çay
Arkadaşlar bir çok oyuncu kulaklıklarını denemiş birisi olarak biraz daha bütçenizi arttırıp güzel bir IEM ve harici mikrofon alın. Bu tarz kulaklıkların gerçekten sesi cılız, keyif vermeyen kulaklıklar. Emin olun pişman olmazsınız. Bakın kraken T.E, Asus Rog Delta, Arctis Pro, HS80, Arctis Nova Pro ve G733 alıp satmış veya iade etmiş birisi olarak söylüyorum. Alıntıyı görüntüle
Kullandığınız kulaklık ve mikrofon nedir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Birkan Öztürk
Kullandığınız kulaklık ve mikrofon nedir.
Zero:Red ve Midex Hype kullanıyorum güncel olarak. Mikrofonu pek önermem çünkü ben 500 e almıştım şu anda aşırı pahallı. O fiyatlara belki fifine markasının modelleri indirime girerse daha iyi bir seçenek olabilir.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ali Mert Okuducu
Şimdi net olarak FPS oyunu için alınır mı?

GirayHan

80+ Platinum
"Windows için bir Xbox kablolu adaptörü gerekli olabilir (dahil değildir)" pc de kullanacağım bu ne demek oluyor?
birde 7.1 destekli değil sanırım cs2 oynayacağım iş görür mü?

kablolu modeli çok daha uygun ihtiyacı olan bunuda değerlendirebilir.

@GirayHan hocam geçen sene sen bu ürünü almışın sanırım bize anlatır mısın nasıl ürün?
@GirayHan sende baya bir kulaklık almıştın tavsiyen var mı :) dt 990 pro ve edit arası bir şey ucuza bulursam alim diyorum fiyat olarak en iyisi o veya kablosuz kulaklık önerin varmı 5-8 arası.
hs-80 max alınır mı sence.
ve nubwo g06 fiyatına göre nasıl :D al köşede dursun dermisin.
tizler baslar dengeli kulaklık genel yapı kalitesi tatmin edici.

mic kalitesi güzel fakat gerçekte olduğundan bir tık daha perdeli ses veriyor karşı tarafa

kulaklık pad'leri gayet yumuşak kafayı güzel sarıyor ve yapı kalitesi iyi.

pil ömrü güzel.

eksiler

7.1 surround desteği yok

özetle parasını hak eden bir kulaklık

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu da giriş seviyesi zaten övmüşsün ama :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,478
İsim
Oğuz
Arkadaşlar bir çok oyuncu kulaklıklarını denemiş birisi olarak biraz daha bütçenizi arttırıp güzel bir IEM ve harici mikrofon alın. Bu tarz kulaklıkların gerçekten sesi cılız, keyif vermeyen kulaklıklar. Emin olun pişman olmazsınız. Bakın kraken T.E, Asus Rog Delta, Arctis Pro, HS80, Arctis Nova Pro ve G733 alıp satmış veya iade etmiş birisi olarak söylüyorum. Alıntıyı görüntüle
Niye memnun olmadın hocam? HS80 Max Wireless var bende fazlasıyla memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Birkan Öztürk
Niye memnun olmadın hocam? HS80 Max Wireless var bende fazlasıyla memnunum.
Hs80 aralarından nerdeyse en iyisiydi diyebilirim. 1500 TL ye almıştım sonradan sattım başka kulaklıkları denedim. Hocam oyuncu kulaklıkları müzikte mutlu veya tatmin etmez genelde çünkü eq dengesi dümdüzdür, bunun sebebi ise oyuncuyu yormaması ve saatlerce kullanabilmesidir. Ben şahsen Zero:Red'i 1200TL ye almıştım ve hem oyunda hem de müzikte işimi fazlasıyla görüyor. Bir de kafaüstü pek kullanmayı sevmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,206
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom