bunda 7.1 özelliği yok sanırım. cs2 oynuyorum tavsiye eder misiniz?Kullandığım için giriş seviyesi değil diyorum. Belirttiğim markalar giriş seviyesi oluyor. Bu kulaklığın ses ve mikrofon kalitesi çok daha iyi. Malzeme olarak da önde.
bunda 7.1 özelliği yok sanırım. cs2 oynuyorum tavsiye eder misiniz?Kullandığım için giriş seviyesi değil diyorum. Belirttiğim markalar giriş seviyesi oluyor. Bu kulaklığın ses ve mikrofon kalitesi çok daha iyi. Malzeme olarak da önde.
7.1 şart değil gardaşım, kalite iyiyse alınır.bunda 7.1 özelliği yok sanırım. cs2 oynuyorum tavsiye eder misiniz?
mikrofon kalitesi pek iyi değil diyorlar, diğer konularda iyi sanırım. Çektim bir taneKullandığım için giriş seviyesi değil diyorum. Belirttiğim markalar giriş seviyesi oluyor. Bu kulaklığın ses ve mikrofon kalitesi çok daha iyi. Malzeme olarak da önde.
Harici mikrofonlar kadar iyi kalitesi yok hocam ama çoğu kulaklıktan daha iyi. Cloud 2 core 10 üzerinden 8 ise bu da 6 7 arası. Gerisi size kalmış7.1 şart değil gardaşım, kalite iyiyse alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
mikrofon kalitesi pek iyi değil diyorlar, diğer konularda iyi sanırım. Çektim bir tane
Kullandığınız kulaklık ve mikrofon nedir.Arkadaşlar bir çok oyuncu kulaklıklarını denemiş birisi olarak biraz daha bütçenizi arttırıp güzel bir IEM ve harici mikrofon alın. Bu tarz kulaklıkların gerçekten sesi cılız, keyif vermeyen kulaklıklar. Emin olun pişman olmazsınız. Bakın kraken T.E, Asus Rog Delta, Arctis Pro, HS80, Arctis Nova Pro ve G733 alıp satmış veya iade etmiş birisi olarak söylüyorum. Alıntıyı görüntüle
Zero:Red ve Midex Hype kullanıyorum güncel olarak. Mikrofonu pek önermem çünkü ben 500 e almıştım şu anda aşırı pahallı. O fiyatlara belki fifine markasının modelleri indirime girerse daha iyi bir seçenek olabilir.Kullandığınız kulaklık ve mikrofon nedir.
Bu fiyatlara başka öneriniz var mı peki800 küsür liraya geliyor oda.
"Windows için bir Xbox kablolu adaptörü gerekli olabilir (dahil değildir)" pc de kullanacağım bu ne demek oluyor?
birde 7.1 destekli değil sanırım cs2 oynayacağım iş görür mü?
kablolu modeli çok daha uygun ihtiyacı olan bunuda değerlendirebilir.
@GirayHan hocam geçen sene sen bu ürünü almışın sanırım bize anlatır mısın nasıl ürün?
🔥İndirim - NUBWO G06 Wireless Gaming Headset | 1286 TL
https://www.amazon.com.tr/NUBWO-G06-Kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-Mikrofonlu-Kulakl%C4%B1klar%C4%B1/dp/B08X3HCW5Q/ref=pd_rhf_d_dp_s_ci_mcx_mr_hp_d_sccl_1_7/262-3512903-2119503?pd_rd_w=G9UH7&content-id=amzn1.sym.de908857-0deb-4439-a2d8-49d4233e1eed:amzn1.symc.1b44a113-f80b-4bad-946d-45e84e3d8ccf&pf_rd_...forum.donanimarsivi.com
tizler baslar dengeli kulaklık genel yapı kalitesi tatmin edici.@GirayHan sende baya bir kulaklık almıştın tavsiyen var mı dt 990 pro ve edit arası bir şey ucuza bulursam alim diyorum fiyat olarak en iyisi o veya kablosuz kulaklık önerin varmı 5-8 arası.
hs-80 max alınır mı sence.
ve nubwo g06 fiyatına göre nasıl al köşede dursun dermisin.
Niye memnun olmadın hocam? HS80 Max Wireless var bende fazlasıyla memnunum.Arkadaşlar bir çok oyuncu kulaklıklarını denemiş birisi olarak biraz daha bütçenizi arttırıp güzel bir IEM ve harici mikrofon alın. Bu tarz kulaklıkların gerçekten sesi cılız, keyif vermeyen kulaklıklar. Emin olun pişman olmazsınız. Bakın kraken T.E, Asus Rog Delta, Arctis Pro, HS80, Arctis Nova Pro ve G733 alıp satmış veya iade etmiş birisi olarak söylüyorum. Alıntıyı görüntüle
Hs80 aralarından nerdeyse en iyisiydi diyebilirim. 1500 TL ye almıştım sonradan sattım başka kulaklıkları denedim. Hocam oyuncu kulaklıkları müzikte mutlu veya tatmin etmez genelde çünkü eq dengesi dümdüzdür, bunun sebebi ise oyuncuyu yormaması ve saatlerce kullanabilmesidir. Ben şahsen Zero:Red'i 1200TL ye almıştım ve hem oyunda hem de müzikte işimi fazlasıyla görüyor. Bir de kafaüstü pek kullanmayı sevmiyorum.Niye memnun olmadın hocam? HS80 Max Wireless var bende fazlasıyla memnunum.