Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
O benden korksun ben neden korkayım ki? Evet format atmıyorum.Sen atmıyorsan ben de atmayayım o zaman korkmuyon mu la
O benden korksun ben neden korkayım ki? Evet format atmıyorum.Sen atmıyorsan ben de atmayayım o zaman korkmuyon mu la
Hocam ne gerek var.Sizler format atıcakmısınız hocam?
Hayır Ne gerek var ?Sizler format atıcakmısınız hocam?
İlla ki içim rahat etsin diyorsan, malware bytes ile güvenli modda tarama yapabilirsin.Teşekkür ederim ben de Format atmayacağım o zaman.
Hocam ben virüs konusunda teknik bilgime güveniyorum o yüzden bana fark etmiyor ancak pek bilginiz yoksa taratmanızı öneririm.Siz de linke tıkladınız siz tarama yapmayacaksanız benim yapmama gerek yok size güveniyorum.
Hayır hayır kesinlikle öyle bir algıya kapılma formst atmalısın zamanın çok az eğer 10 dakika içinde format atmazsan evini basacaklar anneni babanı kaçıracaklar banka hesabınızı soyacaklar ve sizi köle olarak kullanacaklar acele edin ve format atınTeşekkür ederim ben de Format atmayacağım o zaman.
Linkten programı indirin ve kurun, aşağıda ki linkten güvenli modda başlatma detaylarına bakabilirsiniz.Nasıl taratacağım sıfır bilgi :d
Lna sadasdsadasdadHayır hayır kesinlikle öyle bir algıya kapılma formst atmalısın zamanın çok az eğer 10 dakika içinde format atmazsan evini basacaklar anneni babanı kaçıracaklar banka hesabınızı soyacaklar ve sizi köle olarak kullanacaklar acele edin ve format atın
Uygulamayı yükledim hocam şimdi güvenli moda geçip tarama yapacağım.Linkten programı indirin ve kurun, aşağıda ki linkten güvenli modda başlatma detaylarına bakabilirsiniz.
Windows başlangıç ayarları - Microsoft Desteği
Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin.support.microsoft.comOfficial Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy
Malwarebytes offers real-time antivirus, advanced anti-malware and privacy protection for all your devices. Launched in 2004 as a free virus scan, we still offer a free basic version 20 years later. Learn more.www.malwarebytes.com