Neler Yeni

Tiktok mu twitch mi uzun vadede mantıklı

zamzom

80+
Merhabalar
Bakıyorum da tiktok da ölüsü 10 izleniyor her yayın açanın izlenmeyen neredeyse yok daha mantıklı geldi bana da tiktok da yayın açmak acaba hesap mı satın almam lazım ya da takipçi mi satın alsam yayın daha hızlı açabilirim?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Merhabalar
Bakıyorum da tiktok da ölüsü 10 izleniyor her yayın açanın izlenmeyen neredeyse yok daha mantıklı geldi bana da tiktok da yayın açmak acaba hesap mı satın almam lazım ya da takipçi mi satın alsam yayın daha hızlı açabilirim?
Twitch'de para yok. Abonelik 10tl vergi ve twitch kesintilerinden sonra sana 2.8gibi bir ücret kalıyor. 1000 abonen olsa ki bu da zor 2800 liran anca olur. Çoğu kişi sponsor ile idare ediyor ama o da zor. Twitch'de 5k üzeri izlenmiyorsan para kazanman zor. Hobi gibi yapabilirsin anca.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Merhabalar
Para içinse tiktok yok zevkine diyorsan twich ortamı çok daha kaliteli

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
youtube ve twitch'te aynı anda yayın

zamzom

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para içinse tiktok yok zevkine diyorsan twich ortamı çok daha kaliteli
Gerçekten bakıyorum da tiktok da hem mutlaka izleyicin oluyor ha kitlesi belki iyi değildir o ayrı ama para falan da kazandığını söyliyorlar az izlenmesine rağmen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Twitch'de para yok. Abonelik 10tl vergi ve twitch kesintilerinden sonra sana 2.8gibi bir ücret kalıyor. 1000 abonen olsa ki bu da zor 2800 liran anca olur. Çoğu kişi sponsor ile idare ediyor ama o da zor. Twitch'de 5k üzeri izlenmiyorsan para kazanman zor. Hobi gibi yapabilirsin anca.
çok doğru böyle düşününce hiç insanın twitch de yayın açası gelmiyor sponsor olması için baya bi yol katetmek lazım

TİTAN.

80+ Platinum
Merhabalar
bence ikiside twichtte yeni politika var başka yerlerde yayın açmaya izin veriyot

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,707
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24
Top Bottom