moodyleta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 291
Kod: TIRASBES. Sınırlı kullanım diye gördüm influencerlarda. ihtiyacı olan kaçırmasın.
yapıştır bir tane de keyfin yerine gelsinTıraş makinesi sevdası genel olarak herkeste mi var yoksa sadece bende mi var uçaklardan daha çok ilgimi çekiyor neredeyse
Hocam bilir kişi ben değilim maalesefyapıştır bir tane de keyfin yerine gelsin
şaka bi yana duşta vs su dolu kovaya kadar sokabileceğim sağlam makine var mı sen bilir kişisin sanırım
Braun un güzel modelleri var ben BT7420 almıştım, su geçirmez. Yakın zamanda yeni modeller çıktı BT7540 ve BT9520, bunları inceleyebilirsin. Bu elimdeki daha birkaç ay oldu alalı ama bi içim gitmiyor değil bu yeni modellereyapıştır bir tane de keyfin yerine gelsin
şaka bi yana duşta vs su dolu kovaya kadar sokabileceğim sağlam makine var mı sen bilir kişisin sanırım
Teşekkürler hocam çektim bi taneBraun un güzel modelleri var ben BT7420 almıştım, su geçirmez. Yakın zamanda yeni modeller çıktı BT7540 ve BT9520, bunları inceleyebilirsin. Bu elimdeki daha birkaç ay oldu alalı ama bi içim gitmiyor değil bu yeni modellere![]()
Rica ederim iyi günlerde kullanırsınız umarım, hangisini aldınız kullandıktan sonra yorumlar mısınızTeşekkürler hocam çektim bi tane