🔥İndirim Tıraş Makinelerinde %5 İndirim Kodu

Tıraş makinesi sevdası genel olarak herkeste mi var yoksa sadece bende mi var uçaklardan daha çok ilgimi çekiyor neredeyse

Tıraş makinesi sevdası genel olarak herkeste mi var yoksa sadece bende mi var uçaklardan daha çok ilgimi çekiyor neredeyse
yapıştır bir tane de keyfin yerine gelsin :D

şaka bi yana duşta vs su dolu kovaya kadar sokabileceğim sağlam makine var mı sen bilir kişisin sanırım

şaka bi yana duşta vs su dolu kovaya kadar sokabileceğim sağlam makine var mı sen bilir kişisin sanırım
Hocam bilir kişi ben değilim maalesef :D en baba makine nedir acaba ya ileride çeyize katmak isterim şuan halihazırda philips'in oneblade jiletini kullanıyorum felaket bir alet sakal hızlı uzasa da tıraş olsam diye tutturuyorum :D.

300 liralık elektronik kodunu beklemek daha mantıklı bence, pek bir indirim yok

Braun un güzel modelleri var ben BT7420 almıştım, su geçirmez. Yakın zamanda yeni modeller çıktı BT7540 ve BT9520, bunları inceleyebilirsin. Bu elimdeki daha birkaç ay oldu alalı ama bi içim gitmiyor değil bu yeni modellere o.O2

Braun un güzel modelleri var ben BT7420 almıştım, su geçirmez. Yakın zamanda yeni modeller çıktı BT7540 ve BT9520, bunları inceleyebilirsin. Bu elimdeki daha birkaç ay oldu alalı ama bi içim gitmiyor değil bu yeni modellere o.O2
Teşekkürler hocam çektim bi tane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,701
Üyeler
185,789
Son üye
Abjk
Geri