Tıraş makinesi önerisi

Reaksiyon skoru
68
Tıpkı jilet gibi 0 kesen bir tıraş makinesi istiyorum yüzüm için kullanacağım ıslak kesme özelliği vs gerek yok 0 kessin yeter her gün kullanıcam. Bütçe 3000 liraya kadar çıkabilir ömürlük bir şey istiyorum

Ben Philips oneblade kullandım bir süre, jilet gibi sıfır kesiyor. Fakat cildiniz hassas değilse jilet kullanmanızı tavsiye ederim.

Ben Philips oneblade kullandım bir süre, jilet gibi sıfır kesiyor. Fakat cildiniz hassas değilse jilet kullanmanızı tavsiye ederim.
Cildim çok hassas tahriş oluyor sürekli Berberden gelince bile kafamda isilik benzeri şeyler oluyor bu yüzden jilet kullanmıyorum. Jilet önermenizdeki sebep nedir

Philips 3000 serisi öneriyorlar genelde

Cildim çok hassas tahriş oluyor sürekli Berberden gelince bile kafamda isilik benzeri şeyler oluyor bu yüzden jilet kullanmıyorum. Jilet önermenizdeki sebep nedir
Jilet ciltteki ölü deriyi temizliyor ve yeniliyor. Bu yüzden düzgün bir tıraş ve bakım ile birlikte yüzdeki birçok mikroplardan arınmış oluyorsunuz. Eğer jilet kullanamıyorsanız ölü deriyi temizlemek için peeling ya da maske kullanabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,963
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri