Tırnak batması için yardım

bendede oldu cok zor sekılde batan kısımdakı tırnagı kestım baya bosluk kaldı ama sızınkı cok ılerlemıs gıbı operasyon gerek dıye dusunuyorum. gecmıs olsun

Hocam bende de olmuştu bu, babam kesmesini bildiği için ufak bi operasyonla halletti.Benimki bundan da beterdi şişmişti falan.İrin çıkıyor zaten şişen yerden.
Yapması ne kadar doğru bilmiyorum ama ben yandaki etimi tırnağımın olduğu tarafın tersine gerdirip tırnağın nerden battığını bulup irinini çıkarmıştım.Ondan sonra babam kesmişti.
Kesmeyi bilen biri yoksa yakınında doktora git hallederler.
Benimki o olaydan sonra 1-2 kez daha battı, bu sefer erken müdahale ile kestik.1-2 yıldır da hiç batmıyor normal uzuyor artık

Tırnak renk değiştirmiş. Mantar oluşmuş. İleride siyahlaşır ve farklı bölümleri kalınlaşır. Çok çirkin görünür. Mutlaka kullan cilasını.

Uçtan batsa pamukla temizle pamukla doldur derdim ama biraz dibe girmiş.

yaklaşık 1 ay önce tırnak batması ameliyatı oldum. ondanda önce 2-3 kere daha batmıştı fakat 2 si kendi kendine 1 i kremle geçmişti. Ameliyat olduğum tırnak aynı sizin resimdeki gibiydi. Ameliyat olursanız iyi olur. Ben keşke daha önce olsaydım diyorum bazen. Siz götürün eğer ilerlememişse yanlarından kesiyorlar ameliyatsız, ancak beni direkt ameliyata aldılar. Anestezi iğnesi dışında acı olmuyor operasyonda. 2 haftada dikiş kalması gerekiyor. bende ağrı olmadı operasyon sonrası

yaklaşık 1 ay önce tırnak batması ameliyatı oldum. ondanda önce 2-3 kere daha batmıştı fakat 2 si kendi kendine 1 i kremle geçmişti. Ameliyat olduğum tırnak aynı sizin resimdeki gibiydi. Ameliyat olursanız iyi olur. Ben keşke daha önce olsaydım diyorum bazen. Siz götürün eğer ilerlememişse yanlarından kesiyorlar ameliyatsız, ancak beni direkt ameliyata aldılar. Anestezi iğnesi dışında acı olmuyor operasyonda. 2 haftada dikiş kalması gerekiyor. bende ağrı olmadı operasyon sonrası
hangi doktora gittiniz dermatoloji bolumu bakıyor galiba saglık sigortanız varmıydı acaba ameliyatı karsılamaz galiba ya siz devlettemi oldunuz

birde bende agrı acı fln yok durdugu yerde sadece kenarına bastırınca acıyor yukarda bir arkadas tırnak mantarıda olabilir demişti sizdede oylemiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve bu bende 3.5 4 aydır var onuda belirteyim

Son düzenleme:
birde bende agrı acı fln yok durdugu yerde sadece kenarına bastırınca acıyor yukarda bir arkadas tırnak mantarıda olabilir demişti sizdede oylemiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve bu bende 3.5 4 aydır var onuda belirteyim
hocam bende de öyleydi fakat bende durumun ağırlaşmasının nedeni futbol oynamaya devam etmemdi. İnanılmaz bir acıyla futbol oynadım 3 ay. Benim hatam buydu. Tırnak etin içine iyice büyümüş ette şişip tırnağı kaplamıştıo

bende c seklinde degil tırnaklarım suanda benim durumum için ne yapabilirim acaba bazıları daha baslangıc evresinde diyor cunku bir akıntı yok sadece elleyince acı yapıyor bazılarıda cok ilerlemiş dedi emin olamadım
Çok ileri seviye falan değil ancak senin günlük yaşantına bağlı. Okula falan gidiyorsan krem ile falan düzelmez çünkü sürekli ayakkabı giyeceksin. En temizi senin operasyon geçirmen olucaktır. Operasyondan sonra topla falan oynama çünkü tekrarlıyacaktır.

Geri