Sercankır
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 718
Ciddi misin?İyi olmuş.
Ciddi misin?İyi olmuş.
Gündemi takip etmeyen arkadaşlar varsa hepsi görsün bilsin.artık tüm zamları sen yapıyomuşun gibi geliyo bana zam reis
Aşk olsun ya. Gerçekleri söyleyenlere hep öfke mi?bu abiyi banlasalar hiç üzülmem![]()
Hocam bunları görmemek için twitterı sildim :')Gündemi takip etmeyen arkadaşlar varsa hepsi görsün bilsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aşk olsun ya. Gerçekleri söyleyenlere hep öfke mi?![]()
Konuya girmeyeydin bariHocam bunları görmemek için twitterı sildim :')
takılıyoruz ya bunlar alışık olduğumuz şeyler artık zam gelince yüzüm gülüyo yeminleGündemi takip etmeyen arkadaşlar varsa hepsi görsün bilsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aşk olsun ya. Gerçekleri söyleyenlere hep öfke mi?![]()
Evet, hakedenler için acımıyorum bende ama arada kalan masum'a ve gariban'a sadece acıyorumtakılıyoruz ya bunlar alışık olduğumuz şeyler artık zam gelince yüzüm gülüyo yeminle
iyi olmuş diyen arkadaşlar için diyorum bu diyeceklerimi o kişilerin karşısına inş bütün son kalan parasını alkole yatırıp yarın sağ çıkamayacağını bilmesine rağmen karşınıza o adamlar çıkarda sizi ve aileni katleder inş nie böle bişi demek istedim sizler kim oluyorsunuzda kimin ne yaptığına karışabiliyorsunuz."Alkollü içecekler ve sigara ürünlerinde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranı artırıldı. Alkollü içeceklerde ÖTV artış oranı yüzde 25 olurken sigarada ÖTV artış oranı yüzde 10 oldu. Karar, Resmi Gazete'de yayınlandı."
- Sigarada 0.71 TL olan asgari maktu vergi tutarı 0.78 TL oldu. Böylece bir paket sigaradan alınan ÖTV 1.69 TL arttı.
- Bir litre r*kıda ÖTV tutarı 481,98 TL'den 602,48 TL'ye yükseltildi. 1 litre r*kının vergisi 64 TL artarken, 70'lik r*kıda vergi artışı 45 TL oldu.
KAYNAK: https://www.haberler.com/ekonomi/alkollu-icecek-ve-sigarada-otv-orani-arttirildi-14972392-haberi/
3 maymunu oynamanın manası yok. Bu ülkede olan her şey herkesi ilgilendiriyor, kaça kaça bir yere kadar.Hocam bunları görmemek için twitterı sildim :')